fbpx

Ženske frizure 2019: v trendu so nordijske blondinke (ledeno bela barva las)

V letošnjo pomlad boste vstopile kot nordijske boginje. Zakaj? V trendu je namreč ledeno bela barva las, ki vas bo v trenutku popeljala na mrzli sever.

Ko vam nekdo reče “platinasto blond”, na koga pomislite? Na brezčasno Marilyn Monroe, na Kim Kardashian, mogoče na Lady Gago? Ta hladna in svetla barva las nedvomno pristaja vsem trem. A če želite biti še drznejše, poskusite z naslednjo stopnjo, nordijsko ledeno belo barvo las, ki je trenutno pravi trend in najverjetneje najbolj “platinast” odtenek, ki ste ga kadarkoli videli.

A da nastane, je treba kar nekaj časa, potrpljenja in doslednosti. Do takšnega rezultata se pride v petih do osmih urah, odvisno seveda od izhodniščne barve las in njihovega stanja. Kolorist Nikki Ferrera pravi, da je poleg barve las treba upoštevati še ton kože. “Ta barva bo najbolje videti na ljudeh s svetlejšo poltjo in tistih z zlatkastjo poltjo, najbolje pa bo izpadla na laseh, ki so naravno svetlo rjavi in blond.”

View this post on Instagram

#NordicWhite #NordicWhiteHair WHICH ONE DO YOU PREFER 🤔🤔 Same hair , different lighting 💡 @lanaaa_g EVERYTHINGS LITTY THO 💰 . Outdoor is super bright and indoor has a bunch of shadowing 🤷🏻‍♂️ . . . . ________ⓗⓐⓘ®LIKEaB 💣💲💲_____________ 🔌🔌🔌🔌 . #btconeshot19_platinum @oneshothairawards #oneshothairawards #behindthechair . . @cosmopolitan @cosmoprofbeauty @behindthechair_com @modernsalon @american_salon @fuckinghair @saloncentric @framar @fj.studios @saloncentric @isa.professional @schwarzkopfusa @mastersofbalayage @brazilianbondbuilder @authentic.hairarmy #balayage #balayageombre #balayagehighlights #babylights #hairpainting #balayagehair

A post shared by Platinum Blonde Daddy (@hairlikeaboss) on

Preden si torej začnete delati zalogo vijoličnih šamponov, obiščite svojega frizerja in ga povprašajte, ali je sploh mogoče, da na vaših laseh izvede to spremembo in kako pri tem lase ohraniti čimbolj zdrave.

View this post on Instagram

❄️kald blond

A post shared by Karina Holtvedt Andersen (@reir.karinaandersenhair) on

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!