Ženske frizure 2020: strokovnjaki so prepričani – te 4 barve bodo trend leta 2020

Ženske frizure bodo leta 2020 v znamenju zdravih, negovanih las in naravnih barv.

Strokovnjaki in koloristi so prepričani, da bodo barve za ženske frizure 2020 zelo naklonjene naravnim tonom. Mimo so dnevi poškodovanih, suhih las v barvah, ki jih sploh ne znamo točno določiti. Leto 2020 bo namenjeno sijočim in negovanim lasem!

Ženske frizure 2020: 4 največji trendi za barvanje

Sijoči prameni

Sijoči prameni
Sijoči prameni

V trendu bo naravna barva, na njej pa za odtenek svetlejši prameni (brez barvanja narastka). Ta način barvanja je vedno bolj priljubljen, saj ne zahteva prepogostih obiskov frizerja. Pramene bomo lahko tako na miru pustile več mesecev.

Naravna rjava barva

Naravna rjava barva
Naravna rjava barva

Rjavolaske lahko svoje tone barv po želji prilagodijo, za črnolaske je priporočljivo, da se odločijo za nežnejše (rjavkaste) tone in visok sijaj. S tem boste ustvarile iluzijo, da lasje niso barvani in da imajo res neverjetno barvo. Rjavolaskam se priporoča, da morda dodajo še nekaj pramenov v barvi cimeta ali karamele.

Zemeljski in bakreni toni

Zemeljski in bakreni toni
Zemeljski in bakreni toni

V tem letu so bile priljubljene barve breskve in barka. Ta trend se nadaljuje, poudarek pa je na zemeljskih tonih. Razmislite o bakreni barvi s temnejšimi prameni. Pri tem pa pazite, da boste lasje ohranjale zdrave in nahranjene.

Platinasti prameni

Platinasti prameni
Platinasti prameni

Če ljubite platinasto blond in ledeno blond barvo, se boste razveselile, da so letos v trendu čisto svetli prameni. Če imate naravno blond lase, je cilj, da si nekaj pramenov (lahko tudi celotne lase) posvetlite. In tako boste absolutni hit leta 2020!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 8 najbolj zaželenih torbic za to jesen