fbpx
Foto: zara.com

Ženske torbice 2023: katere torbice so moderne v tem letu

Ženske torbice imajo v vsaki garderobi posebno mesto in so verjetno najbolj priljubljen in zaželjen modni dodatek vsake ženske. Kaj nam narekujejo trendi za leto 2023 pa si oglejte v nadaljevanju.

Ženska torbica je zvezda vašega stylinga, zato smo pogledati, katere ženske torbice bodo moderne v letu 2023.

1. Torbe v obliki polmeseca

Torbice v obliki polmeseca so postale letošnji hit že in sodeč po tem, kar so oblikovalci pokazali na modnih pistah, se bo ta trend nadaljeval tudi v letu 2023. Kar pomeni, da se v te torbe še vedno splača investirati, saj niso zgolj mimoidoči trend.

Foto:HM
Foto: Mango

2. Velike torbe

V modi bodo enobarvni modeli brez vseh detajlov, kar je odlična novica, saj jih boste zlahka kombinirali k dnevnim outfitom. Poleg tega bodo nakupovalne torbe leta 2023 imele mehke oblike in materiale.

Foto: HM
Cena: 24,99 EUR

3. Clutch torbice

Torbice, ki jih lahko kombinirate k dnevnemu videzu , a izgledajo dovolj elegantno tudi za večerno kombinacijo. Clutch torbice so prav zaradi tega izjemno hvaležna izbira. Fino je to, da lahko te torbice poleg pod pazduho in v roki nosite tudi čez telo v kombinaciji z naramnicami, ki pogosto pridejo v kompletu.

Foto: Mango
Foto: Zara
Foto: Zara

4. Klasični modeli torbice

Poslovne torbe ostrih linij v stilu aktovk bomo nosili spomladi leta, ki je pred nami. Ta novica bo razveselila vse dame, ki so zveste klasiki in preprostim modelom brez nepotrebnih dodatkov. Torba, ki bo z vami od jutra do večera v zamolklih, a veselih pomladnih barvah, bo številka ena.

Foto: HM
Foto: Zara
Foto: Mango
Foto: Zara

5. Torbice z detajli

Torbe, ki imajo zanimive detajle in barve kot so perje, našitki, resice, karkoli že izberete, pomembno je, da je opazno.

Foto: Zara
Foto:Zara
Foto: HM

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.