fbpx

Zima, zima bela!

Smučarska očala z integriranim GPS-prikazovalnikom. Še enkrat: smučarska očala z integriranim GPS-prikazovalnikom. Ne, ni tiskarski škrat! Podjetje Zeal Optics je v sodelovanju z Recon Instruments predstavilo prva smučarska očala, ki nam v delčku vizirja prikazujejo raznotere podatke v realnem času, ki segajo od ...

Smučarska očala z integriranim GPS-prikazovalnikom. Še enkrat: smučarska očala z integriranim GPS-prikazovalnikom. Ne, ni tiskarski škrat! Podjetje Zeal Optics je v sodelovanju z Recon Instruments predstavilo prva smučarska očala, ki nam v delčku vizirja prikazujejo raznotere podatke v realnem času, ki segajo od povprečne do najvišje dosežene hitrosti, trenutne nadmorske višine, opravljene poti, časa, ki smo ga za to porabili … Do podatkov in njihove izbire prikazovanja dostopamo enostavno, s pomočjo treh gumbov, ki so na stranskem delu očal, in jih brez težav upravljamo tudi z rokavicami. Pokažimo zimi digitalne zobe!

Cena: 500 evrov, na www.zealoptics.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.