fbpx

Življenje je veliko več, kakor le lovljenje nekoga

"Nikdar ne moremo obsojati življenja drugih, ker vsaka oseba pozna svojo bolečino in odrekanja." - Paulo Coelho

Življenje je VELIKO več, kot le iskanje nekoga, s katerim bi se rad ustalil. Življenje ni dirka, da bi se zaročil, se poročil in imel otroke, samo da bi prehitel prijatelje. Igranje te bo samo ranilo.

Naj življenje teče. Naj ljudje tečejo. V življenju je toliko drugih stvari, trenutkov, ki jih lahko loviš in ujameš.

Lovi svoje sanje. Lovi drugačno kariero. Lovi nova prijateljstva. Lovi svoje strahove. Lovi radovednost. Lovi resnico. Lovi, tisto, kar se ti zdi neprijetno, da se nekaj naučiš in zrasteš. Vse lovi z gotovostjo. Lovi tisto, za kar si prepričan, da ti bo jutri napolnilo dan s srečo.

Lovi nekaj, na kar se lahko zaneseš. Nekaj, kar te ne bo razočaralo, ko boš gledal na svoje življenje iz prihodnosti. Lovi samoto. Lovi preproste trenutke. Lovi sončni zahod.

Lovi tisto, česar večina ljudi ne lovi, kajti tisto, kar večina lovi, so sanje drugih ljudi. Lovi tisto, kar je izvirno. Lovi, kar je neprijetno. Lovi spremembe.

Življenje je VELIKO več, kot le iskanje nekoga, s katerim bi se rad ustalil.
Življenje je VELIKO več, kot le iskanje nekoga, s katerim bi se rad ustalil.

Lovi sam sebe. Lovi dušo, ki potuje v tebi, namesto duš, ki potujejo zunaj in okoli tebe. Lovi svojega notranjega otroka. Lovi pomembne misli, ki si si jih dovolil prezreti.

Lovi tisto, zaradi česar se počutiš živ, saj je biti živ veliko bolje kot preprosto obstajati. Lovi sam sebe. Da, lovi se, ker ni nič bolj koristnega, kakor to, da se usedeš s seboj, preden se usedeš s kom drugim.

Ne pozabi, vedno lovi prave stvari, iz pravih razlogov in s pravimi nameni. Ne pozabi, da se vedno zasidraj k tistemu, kar bo dalo tvojemu življenju globino in smisel. In ne pozabi, da vedno loviš tisto, kar bo danes dalo življenju toliko smisla, kakor mu ga je včeraj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.