fbpx
Foto: samsung

Zložljivi telefoni Galaxy Z serije so idealno darilo tako zanjo kot zanj

Je vaši boljši polovici modni stil pomemben? Pazi na modne dodatke in vedno skrbno izbere svojo garderobo? Potem bo zložljivi pametni telefon primerno praznično darilo zanjo ali zanj.

Ni veliko pametnih telefonov, ki so tako edinstveni kot sta Samsung Galaxy Z Flip4 in Samsung Galaxy Z Fold4. Gre namreč za vodilna zložljiva pametna telefona, ki sta primerna za vse, ki dajo veliko na svoj slog in si za praznike letos želijo tako tehnološko kot modno darilo.

Foto: Samsung

Galaxy Z Flip4 – idealno darilo zanjo

Gre za zložljivi telefon, ki ga je mogoče popolnoma prilagoditi željam, potrebam in stilu. Hkrati pa je na razpolago v široki barvni paleti. Zložen meri le 8 x 7 centimetrov ter je tako izjemno primeren za nošenje v kateremkoli žepu ali manjši torbici, kjer ne bo zasedel veliko prostora.

Dame, ki dajo veliko na modni slog, od svojega pametnega telefona poleg lepote pričakujejo tudi velik nabor pametnih funkcij. In prav v tem segmentu lahko trdimo, da je Galaxy Z Flip4 eden najboljših telefonov na svetu. V notranjosti se namreč skriva najsodobnejši Snapdragon 8+ Gen, ki ob podpori 8 GB delovnega spomina poskrbi za optimalno delovanje. Telefon ima glede na priročno obliko relativno veliko 3700 mAh baterijo, ki jo je moč napolniti  do 50 % v manj kot 30 minutah. V avtomobilu pa se lahko polni brezstično. Seveda je pametni telefon vodoodporen po standardu IPX8, hkrati pa ga ščiti najmočnejše steklo Gorilla Glass Victus+.

Foto: Samsung

Modnim damam je kakopak pri telefonu pomembna fotografija. In tu model Samsung Galaxy Flip4 prinaša kar nekaj izboljšav in novosti. Tako bodo druženja s prijatljicami vedno odlično dokumentirana. Za slednje bo poskrbela funkcija FlexCam. Telefon postavite na mizo in že se lahko začne “foto session”. Pri tem veseli, da je sprednja selfie kamera odlična in zmore kar 10 MP, prav tako glavni kameri – širokokotna in ultra širokokotna – zmoreta kar 12 MP. Ker se velikokrat fotografiramo tudi pri šibki svetlobi je razveseljivo, da funkcijo Nightography, ki je bila prvotno del S22 serije, sedaj najdemo tudi na tem telefonu. Ta namreč poskrbi za odlične posnetke tudi ponoči.

Zunanjost telefona ni le oblikovno modna, ampak tudi informativna. Zunanji 4.82 centimetra velik zaslon namreč ponuja vse ključne informacije o klicih in sporočilih. To omogoča tudi to, da manjkrat posežete po telefonu in s tem pridobite nekaj fokusa pri vaših opravilih. Hkrati pa je to tudi ena največih posebnosti telefona – na samem zaslonu lahko določite tudi ozadje, fotografijo ali video.

Zelo zanimiva je tudi večopravilnost telefona, saj imate lahko na glavnem zaslonu telefona odprtih več aplikacij hkrati. To omogoča, da na primer hkrati odgovarjate na pošto in pregledujete druge dokumente ali predstavitve. Pripročno in prava pisarna, na pametnem telefonu.

Galaxy Z Fold4 – idealno darilo zanj

Imate moškega, ki veliko stvari postori kar na svojem telefonu? Rad bere digitalne knjige, ali vam odstopi velik ekran televizije in svoje multimedijske vsebine odjema na svojem telefonu? Potem mu podarite vodilni zložljivi telefon Samsung Galaxy Z Fold4, ki je skoraj prava tablica in se po potrebi spremeni v prenosno pisarno.

Seveda telefon ni le lep in funkcionalen, temveč se v njem skriva najboljši procesor ta hip v telefonih Samsung, 12 GB delovnega spomina, prostora za hrambo podatkov pa je do 1TB. Odlikuje ga 4.400 mAH baterija, ki jo je mogoče napolniti tudi brezžično. Prav tako pa lahko Galaxy Z Fold4 polni druge naprave – na primer slušalke.

Na zadnji strani najdemo sistem treh kamer s 50 MP in širokim kotom, 10 MP teleobjektiv s 66 mm in 3 x optičnim zoomom ter 12 MP kamera z ultra širokim kotom. Seveda je odlična tudi selfie kamera, ki je na notranjem zaslonu skrita pod steklom. Selfie kamero ima tudi zunanji zaslon in zmore kar 10 MP ter velja za širokokotno.

Dodajte k darilu brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro

Svoje darilo dopolnite še s slušalkami Galaxy Buds2 Pro, ki ponujajo izjemno kakovost zvoka s funkcijo Hi-Fi 24Bit Audio, možnost hitrega odpravljanja hrupa – ANC ter izjemno egronomsko zasnovo za udobno nošenje. Seveda so brezžične slušalke tudi izjemno modne. Vaša dama pa jih bo lahko nosila tudi ob špotrnih aktivnostih.

Foto: Samsung

Letošnja sezona obdarovanj se počasi začenja, a zložljivi telefon Galaxy Z serije in slušalke Galaxy Buds2 Pro sta pravzaprav vedno primerno darilo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!