fbpx

Znamka prigrizkov ponuja nakit za 20 tisočakov!

Chestora Collection

Cheetos, popularna znamka slanih prigrizkov, se je podala v svet nakita in predstavila pregrešno drag set nakita Chestora Collection, ki ga sestavljajo ujemajoči se uhani in prstan. Zanje morate odšteti 20 tisoč ameriških dolarjev.

Ko iščete pregrešno drag nakit, verjetno spletna stran znamke prigrizkov ni prva, ki bi jo obiskali. A prav na to naletite na spletni strani znamke Cheetos, ki po novem ponuja set nakita Chestora Collection. Za prstan in uhane morate odšteti desettisočkratnik cene vrečke prigrizkov, to je 20 tisoč ameriških dolarjev! Nakit iz oranžnega safirja je odet v 18-karatno zlato in posut s 190 črnimi in belimi diamanti.

PREBERITE ŠE: Secret Wood: osupljivi prstani z miniaturnimi pokrajinami

Bi kupili nakit ponudnika smokijev?
Bi kupili nakit ponudnika smokijev?

Cheetos se sicer ni prvič preizkusil v izdelavi neprehrambnih izdelkov. Ponujajo namreč tudi hlače, šal, pajaca, copate, kopalke, rokavico za peko, manšetni gumb, parfum, odejo, naslanjač in celo toaletni papir z motivom njihove maskote – geparda.

Galerija – nakit Chestora Collection:

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.cheetosstore.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!