fbpx

Zložljivi grelnik za noge Panasonic – recite stop premraženim nogam

Žepni grelnik Panasonic

Zložljivi grelnik za noge Panasonic – recite stop premraženim nogam.

Osnovne Informacije
Znamka
Panasonic
Model
DC-PKD3-C
Cena
165 €
Trgovina

Zložljivi grelnik za noge Panasonic bo prav prišel vsem zmrzljivcem, ki jih vedno in povsod zebe. Kaloriferji so draga izbira, saj so energetsko potratni, samo zaradi vas pa v pisarni verjetno ne bodo dvigovali temperature na termostatu.

Energetsko varčen grelnik za noge.
Energetsko varčen grelnik za noge.

Panasonicov grelnik zato prihaja kot naročen. Ima zelo majhno porabo električne energije, poleg tega nima odkritih grelnih elementov. Zasnovan je v obliki mape in takšne so tudi njegove dimenzije. V razprtem stanju sicer meri 105 x 48 centimetrov, v zloženi obliki pa vsega 45 x 48 centimetrov. Tehta pičla 2,2 kilograma, zato boste grelnik zlahka nosili pod pazduho in stlačili praktično kamorkoli.

PREBERITE ŠE: Inovativni pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem

Panasonicov grelnik izven sezone zlahka pospravite.
Panasonicov grelnik zunaj sezone zlahka pospravite.

Grelnik ni namenjen ogrevanju celotnega prostora, pač pa neposredni okolici, saj oddaja toploto ‘le’ nekaj decimetrov proč (navsezadnje je njegova moč samo 165 W), kar pa je povsem dovolj, da prijetno greje vaše noge. Žal ni poceni (pribl. 165 evrov), a na dolgi rok se vam izplača.

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!