Ročna ura Klokers Klok-02
Utrip mesta · moda

Nismo se še dobro načudili ročni uri Klokers Klok-01, že je tu Klokers Klok-02, čudovita zapestna ura, ki nam omogoča, da potujemo skozi čas. Seveda ne gre za žepni časovni stroj (zato pa tudi za žepno uro), lahko pa z enim samim pritiskom na gumb preverimo trenuten čas kjerkoli na svetu. Kar pa je skoraj tako ”kul” kot časovni stroj, kajne? Pa tudi če ni, bi vas morala Klokers Klok-02 prepričati že s svojim nenavadnim videzom.

Klokers Klok-02 je nenavadna ročna ura, ki tako kot njena predhodnica Klokers Klok-01 prikazuje točen čas na nekoliko nenavaden način. A z njo lahko preverite ne le točen čas tukaj in zdaj, ampak tudi kjerkoli na svetu, in to zgolj s pritiskom na gumb.

To omogočajo retrogradni kazalci minut in sekund, medtem ko okence na številčnici prikazuje izbrano mesto (med njimi se premikate z gumbom, ki leži, kjer ura običajno kaže štiri). Ura s kvarčnim mehanizmom je izdelana iz polimerov, polovica številčnice pa je prevlečena z umetnim usnjem.

PREBERITE ŠE: Ročna ura Klokers Klok-01 – elegantna ura brez kazalcev, ki jo je navdahnilo logaritemsko računalo

Na Kickstarterju lahko Klokers Klok-02 (pa tudi Klokers Klok-01), ročno uro, ki je tudi žepna ura, prednaročite za (preračunanih) 440 evrov.

Ročna ura Klokers Klok-02Odpri galerijo
Evolucija moških očal Modna zgodovina: evolucija moških očal (od leta 1930 do danes) v dveh minutah 4th Dimension Watch 4th Dimension Watch – zapestna ura s polžastimi stopnicami namesto številk Fashion Week Fashion Week: 5 presenetljivih resnic o tednu mode Superge Payaa Iz NikeLaba prihajajo ”breztežnostne” superge Payaa ·