rawpixel-com-340961
V zraku · buzz buzz

Rojstni dnevi, obletnice, prazniki in še in še … Do popolnega in premišljenega darila ni vedno lahka pot. Če pa poznate astrološko znamenje tistega, ki ga nameravate obdariti, je stvar precej lažja. Od avanturističnih ovna in strelca, družabnega leva, perfekcionistične device do skrivnostnega škorpijona – tukaj so najboljša božična darila glede na astrološko znamenje.

Najboljša božična darila glede na astrološko znamenje

Oven

Ovni so pustolovci, ki radi živijo v tem trenutku. So drzni, uspešni, neustrašni in polni energije. Radi so aktivni, zato se z veseljem podajo v naravo.

Veržica Camera Charm Necklace (68 evrov)Odpri galerijo

Bik

Biki v življenju naravnost obožujejo lepe in dobre stvari, kot so umetnost, hrana in lepota. So potrpežljivi in v stiku s svojimi čuti. Radi se prepustijo lepemu razgledu, omamnim vonjavam, prijetnim zvokom in nežnim dotikom.

Kopalna bombica Adorn Bath Bomb (7 evrov)Odpri galerijo

Dvojčka

Dvojčki prekipevajo od idej, uživajo v branju, pisanju, razmišljanju. So družabni in zelo inteligentni, lahko pa so tudi precej neorganizirani.

Knjiga poezije: Rupi Kaur, The Sun and Her Flowers (14,99 evra)Odpri galerijo

Rak

Raki so občutljivi in v stiku s svojimi čustvi. Uživajo v gostoljubnosti, prav tako tudi v udobju. So skrbni in zvesti prijatelji.

Čajnik Kate Spade Deco Dot Tea Kettle (45 evrov)Odpri galerijo

Lev

Levi so dramatični in ljubijo pozornost, vendar so tudi drzni, očarljivi ter ljubijo smeh. Svojo ljubezen do razkošnih stvari uravnotežijo s svojo velikodušnostjo.

Bakreni set za bar (75 evrov) Odpri galerijo

Devica

‘Puritanske’ device so velikokrat oklicane za perfekcionistke, vendar s svojim trdim delom in odločnostjo pomagajo tudi drugim. So izjemno produktivne in zanesljive, tako kot prijateljice kot tudi sodelavke.

Minimalističen inspiracijski citat (6 evrov)Odpri galerijo

Tehtnica

Tehtnice veljajo za najbolj družabno in priljubljeno astrološko znamenje. Prijateljstva jemljejo resno in vedno dajejo prednost partnerskemu razmerju. So zanesljive in elegantne.

Škatla z doma narejenimi SPA izdelki (27 evrov)Odpri galerijo

Škorpijon

Škorpijoni ljubijo skrivnostnost in temačnost, v učenju novih stvari in raziskovanju pa najdejo strast. Imajo zelo močno in privlačno osebnost.

DVD filma The Witch (8 evrov)Odpri galerijo

Strelec

Pustolovski in pozitivni. Strelci vedno iščejo naslednjo veliko pustolovščino. Ljubijo potovanja in zabave. Prav tako uživajo v učenju novih stvari.

Denarnica za potni list (21 evrov)Odpri galerijo

Kozorog

Kozorogi se usmerjajo v družino in se zlahka zavežejo svojim ljubljenim. Trdo delajo in so rojeni vodje.

Ogrlica Mama Bear (32 evrov)Odpri galerijo

Vodnar

Vodnarji so nedvomno samosvoji, zato so jim všeč prav takšna darila: nekoliko neobičajna in edinstvena. So pametni, družabni, hitro spletejo prijateljstva in imajo globok čut za človeštvo.

Kozarci za sok z monogramom (5 evrov)Odpri galerijo

Ribi

Ribe so duhovna bitja in zato jih privlačijo mistične stvari. Imajo bujno domišljijo in uspevajo v svetu fantazije. Imajo globok občutek za sočutje in so najbolj občutljive od vseh astroloških znamenj.

Predpražnik s samorogom (26 evrov)Odpri galerijo

1000-500-citymagazine-cover Božična darila za ženske, ki nimajo dlake na jeziku Petrol in mBills sta združila moči. Petrol in mBills sta združila moči in posodobila plačevanje na bencinskih servisih monopoly-switch-game Monopoli že celo življenje igrate narobe erik-lucatero-257494 Kdaj objavljati na Instagramu, da bo največ všečkov? · · · · ·