660-330-oglasevanje-660x330

Medijska platforma City Magazina zagotovlja, da vaši oglasi dosežejo pravo občinstvo.

Naša ciljna publika so aktivni in urbani ljudje, ki sledijo trendom in uživajo življenje. City Magazine je strukturirani kaos sestavljen iz spleta vsebine različnih interesnih področij, kot so moda, lepota, kultura, zabava, življenje, zdravje in dobro počutje, tehnologije in potovanja.

Zakaj smo drugačni? Za razliko od ostalih lifestyle magazinov in portalov bralcem nudimo aktualno, izvirno in trendi vsebino. Oglaševalcem nudimo najboljše – največji brezplačni lifestyle magazin za ženske in moške, inovativno in všečno spletno stran, dogodke in posebne projekte, ter vključevanje v naše družabne kumunikacijske kanale.

Naše vodilo je ustvarjalnost, ki je propomogla k uspešni blagovni znamki. Prizadevamo si, da za oglaševalca pripravimo privlačno, kreativno in uspešno kampanjo, ki jo lahko združimo z uredniško vsebino, s čimer vaš oglas postane še bolj relavanten za občinstvo.

Veseli nas, da se zanimate za oglaševanje na eni od naših edicij. Vse informacije in cenike lahko pridobite preko v nadaljevanju priloženih PDF datotek. Vsi objavljeni ceniki so trenutno veljavni ceniki, do spremembe na tej strani (ne glede na letnico). Stalne kupce bomo o spremembah obvestili tudi pisno. Zahvaljujemo se za razumevanje. 

* MEDIA KIT – Cenik oglaševanja medijih City Magazine 2017: PDF DATOTEKA
* DATUMI IZIDOV – Napovedani izidi City Magazine 2017: PDF DATOTEKA

NAŠI MEDIJI & PROJEKTI

CITY MAGAZINE je brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. Je vodnik po dogajanju v mestu in ostalih področjih urbanega življenja, saj predstavlja novosti in zanimivosti iz sveta mode, lepote, avtomobilizma, hi tech-a in notranjega interijerja. Predstavlja smernice za aktivno in kakovostno preživljanju prostega časa, skozi izbrane vsebine pa bralcem podaja namige za zanimiva potovanja, kratke izlete in kulinarične užitke.

Ciljni bralci revije so aktivni mestni prebivalci Slovenije med 20 in 49 letom, z višjo izobrazbo in višjimi dohodki. To so ljudje, ki živijo sodoben življenjski slog, sledijo trendom na vseh področjih življenja (trendsetterji, opinion makerji). Bralci revije City Magazine preživljajo svoj prosti čas na mestnih površinah, hodijo na kulturne in druge prireditve, so družijo s prijatelji v svojih najljubših lokalih, klubih in so nadpovprečno družabni.

Naklada: 70.000 izvodov
Frekvenca izhajanja: 1x mesečno
Distribucija: nacionalno, 435 stojal po vseh večjih slovenskih mestih, PULL strategija

CITYMAGAZINE.SI je sodobno zasnovana spletna stran, ki zadovolji tudi najzahtevnejšega obiskovalca. Vsebinsko je namenjena urbani populaciji, ki sledi svetovnim trendom in novostim. Populaciji, ki živi z internetom preko osebnih računalnikov, tablic in pametnih telefonov, s katerimi dostopajo do aktualnih informacij v vsakem trenutku in na vsakem kraju.

CityMagazine.si sodeluje v raziskavi MOSS – več informacij preko te povezave.

Doseg: 109.000 slovenskih spletnih uporabnikov (vir: MOSS oktober 2014).
Posebnosti: Najbolj ažuren lifestyle medij slovenskega spleta, ki uporabnike na dnevni ravni informira o najbolj zanimivih lifestyle vsebinah. 1/3 naših uporabnikov do spletnega mesta dostopa preko mobilnih naprav in tablic (29%). Izjemna mesečna rast dosega – preko 25% odstotkov vsak mesec.

CITY LIMITED je posebna izdaja City Magazina, ki skozi oči svetovnih mest predstavlja kreativne ljudi, modo, arhitekturo, interijer, sodobno tehnologijo, nenavadna potovanja ter kulinariko. Namenjena je bralcem, ki imajo radi lepe, zanimive in nove stvari, sledijo trendom in želijo v življenju »nekaj več«.

Naklada: 20.000 izvodov, gloss papir
Frekvenca izhajanja: 
trenutno še ni predvidene naslednje številke!
Distribucija: 
izbrane lokacije iz naše obstoječe mreže 435 stojal po vsej Sloveniji

Kontakti oddelka trženje: 

E-mail: oglasi@citymagazine.si
Fax: +386 1 600 55 79 / Sprejemamo le pisna naročila

Poslovna direktorica:
Janja Prijatelj
Tel: 01/ 600 55 77
janja.prijatelj@citymagazine.si

Vodje ključnih kupcev:

Taja Gačnik
E-mail: taja.gacnik@citymagazine.si
Tel.: 01/ 600 55 74 Mob: 040/ 884 444

Online trženje & Backoffice

Jan Macarol
E-mail: jan.macarol@citymagazine.si
Tel.: 01/ 600 55 75 Mob: 031/ 640 092