100 let fitnes trendov
Utrip mesta · šport

Fitnes trendi so se skozi čas spreminjali ravno tako kot moda, ravno tako kot avtomobili, ravno tako kot tehnologija. Nekateri so bili muhe enodnevnice, drugi so z nami še danes. Fitnes trendi so ogledalo časa in pogosto odsevajo aktualne lepotne standarde. Za te pa vemo, da so se skozi čas drastično spreminjali. Predstavljamo vam najbolj popularne fitnes trende za ženske v zgodovini. Joj, kaj vse so bile ženske pripravljene storiti za popolno postavo.

Ljudje smo obsedeni z videzom in marsikdo je suženj tega dejstva. Tako moški kot ženske so skozi zgodovino počeli marsikaj, da bi izklesali svoja teleščka in ustrezali lepotnim standardom. Tako je še danes in tako bo tudi v prihodnje. V zadnjih sto letih je s pojavom fitnesa to prišlo še posebej do izraza, zato ni čudno, da se je v tem času izmenjalo nešteto fitnes trendov, ki so bili ali muhe enodnevnice ali pa so prestali test časa in so z nami še danes (na primer joga).

PREBERITE ŠE: Parodija na različne profile ljudi, ki hodijo v fitnes

Poglejmo si nekatere najbolj nenavadne fitnes trende v zgodovini ženske vadbe. Na seznamu je vse od vibrirajočih pasov pa do zumbe. Poučno, zabavno in navdihujoče.

regeneracija-foto istock Pomen regeneracije po vadbi Zlate smuči Foil Oro-Nero Foil Oro-Nero: smuči z zlatim okovjem za 12 tisoč evrov Smučarski skoki v tandemu Slovenca izvedla prvi smučarski skok v tandemu v zgodovini! Kolesarji proti vetru Orkanski veter kolesarje ustavil in razmetaval kot listje · ·