Danny MacAskill - Gran Canaria
V zraku · buzz buzz

Dannyja MacAskilla kličejo kar norec na kolesu. Ko boste videli nekaj njegovih starih videoposnetkov, s katerimi premika meje mogočega in so mu prinesli svetovno prepoznavnost, vam bo jasno, zakaj. Za njim je že marsikateri drzen podvig, med snemanjem na španskem otoku Gran Canaria pa je izvedel verjetno svojega najbolj drznega do zdaj. V globino je skočil s pečine.

Španska Gran Canaria je v zimskem času izjemno priljubljena destinacija za kolesarje, ki se tam pripravljajo na novo sezono. A ekstremni škotski kolesar Danny MacAskill je tam kot običajno izvajal vragolije s kolesom.

Podvig je sicer lanskega datuma, ko se je Škot v slovitem Las Palmasu peljal po strehah mesta in avanturo zaključil s skokom v morje s pečine.

PREBERITE ŠE: The Ridge, poklon domači Škotski, je nova kolesarska umetnina Dannyja MacAskilla

Te dni je GoPro izdal posnetek, ki prikazuje, kako se je pripravljal na znameniti skok, ob katerem vam bo zaledenela kri. Če vam to ni dovolj, si lahko ogledate tudi vragolije 31-letnika, ki jih je nedavno izvajal na rodnih tleh v bližini škotskega mesta Edinburg.


Zimske počitnice 2017 Šolske počitnice 2017: kdaj so zimske počitnice 2017? Tatuji na prstiTatuji na prstih rokh rok Drobni tatuji na prstih rok Troljo chatbot Troljo chatbot – slovenski digitalni asistent, ki napoveduje prihode mestnih avtobusov Fitko - fitnes za pse Fitko – prvi fitnes za pse v Sloveniji · · · ·