Danny MacAskill: oglej si najbolj drzen skok ”norca na kolesu”

Danny MacAskill - Gran Canaria
Zadnjič posodobljeno: :

Dannyja MacAskilla kličejo kar norec na kolesu. Ko boste videli nekaj njegovih starih videoposnetkov, s katerimi premika meje mogočega in so mu prinesli svetovno prepoznavnost, vam bo jasno, zakaj. Za njim je že marsikateri drzen podvig, med snemanjem na španskem otoku Gran Canaria pa je izvedel verjetno svojega najbolj drznega do zdaj. V globino je skočil s pečine.

Španska Gran Canaria je v zimskem času izjemno priljubljena destinacija za kolesarje, ki se tam pripravljajo na novo sezono. A ekstremni škotski kolesar Danny MacAskill je tam kot običajno izvajal vragolije s kolesom.

Danny MacAskill na Gran Canarii.
Danny MacAskill na Gran Canarii

Podvig je sicer lanskega datuma, ko se je Škot v slovitem Las Palmasu peljal po strehah mesta in avanturo zaključil s skokom v morje s pečine.

PREBERITE ŠE: The Ridge, poklon domači Škotski, je nova kolesarska umetnina Dannyja MacAskilla


Te dni je GoPro izdal posnetek, ki prikazuje, kako se je pripravljal na znameniti skok, ob katerem vam bo zaledenela kri. Če vam to ni dovolj, si lahko ogledate tudi vragolije 31-letnika, ki jih je nedavno izvajal na rodnih tleh v bližini škotskega mesta Edinburg.

Dodatne Informacije

Več o kolesarju:
dannymacaskill.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noseča zvezdnica družbenih omrežij bo za 11 tisoč evrov predvajala porod v živo