10 deklet odstrani ličila z obraza … Komu še lahko zaupate?

Lepotni standardi se po različnih delih sveta razlikujejo, zato je pravilo, da je lepota v očeh opazovalca, nesporno. Nekatere ženske prisegajo na naravni videz, druge se počutijo samozavestne le z ličili. Te drastične transformacije azijskih deklet vam bodo dale misliti, komu zaupati.

Pravilo, da je lepota v očeh opazovalca, drži kot pribito. A ne moremo zavračati resnice, da je vzpon družbenih omrežij postavil nova pravila o razumevanju lepega in grdega. Kult lepote na spletu je postal tako pomemben, da  gredo nekateri čez meje svojih zmogljivosti in zdravega razuma, da bi dosegli lep in privlačen videz na internetu.

V različnih delih Azije so nekatera dekleta presegla raven ustvarjalnosti in prikazala, da ličila niso več samo sredstvo za poudarjanje obstoječih lastnosti, ampak za oblikovanje novih s pomočjo ponarejenih kožnih podaljškov, trepalnic, las

Spodnji video, eden izmed mnogih, ki je postal viralen na spletu, prikazuje dekleta med odstranjevanjem ličil in večina njih je z naravnim videzom popolnoma neprepoznavnih. V galeriji slik si lahko ogledate, kako so videti.

Galerija slik – Dekleta z in brez ličil

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!