fbpx

10 idej za modne ženske kape za zimo 2021/22

Foto: hm.com
Zadnjič posodobljeno: :

Zimsko pokrivalo marsikomu v hladnih dneh predstavlja nujen in zelo praktičen modni dodatek. Toda kakšno kapo izbrati? Pri odločitvi se ozrite na to, ali je vaš outfit sproščen ali eleganten, v kakšne barve se boste odeli in kakšno vreme vas čaka (nekatere kape vas bodo namreč zaščitile bolj kot druge). Pripravili smo vam 10 idej za zimsko kapo, med katerimi boste gotovo našli nekaj zase.

1. Beanie

Vsem dobro znani beanie je v trendu tudi to zimo. Oblika te kape bo na lep način poudarila vaše obrazne poteze, pri izbire barve pa se ravnajte po odtenkih vaših oblačil oz. posezite po pastelnih odtenkih. Beanie v različnih barvah lahko za 9,99 € najdete na spletni strani H&M.

Foto: hm.com

2. Bucket hat

Kapa prepoznavne oblike, ki je del ulične mode postala v devetdesetih, ostaja v trendu. Z njo boste svojemu outfitu dodali ščepec unikatnosti, najbolj pa se ujema z bolj sproščenimi oblačili. Tako kapo lahko za 7,99 € najdete spletni strani H&M.

Foto: hm.com

3. Bucket klobuk

Posebna verzija bucket kape je bucket klobuk, s katerim boste brez dvoma pritegnili pozornost. Primeren je za vse, ki si želite unikatnega izgleda in se s svojim stilom radi poigrate. Bucket klobuk lahko za 12,99 € najdete na spletni strani Reserved.

Foto: reserved.si

4. Kapa s cofom

Kape s cofom so vsako zimo zelo popularen modni dodatek. Takoj prepoznavne kape izhajajo iz Skandinavije, pri mnogih pa vzbudijo praznične in romantične občutke.
Kapo s cofom lahko za 12,99 € najdete na spletni strani Orsay.

Foto: orsay.com

5. Baretka

Takoj boste prepoznali tudi baretko, prav posebno vrsto kape, ki izhaja iz Pirenejev in se čudovito ujema tako s sproščenim kot elegantnejšim stilom. Baretko iz umetnega usnja si lahko za 12.99 € priskrbite v spletni trgovini Bershka

Foto: bershka.com

6. Kapa s šiltom

Kape s šiltom bolj kot zaščito pred mrazom predstavljajo modni dodatek, zato so primerne za nekoliko toplejše zimske dni. Njihova klasična kombinacija so sproščena in športna oblačila, lahko pa se odločite za modno tveganje in si kapo s šiltom nadenete poleg outfita, ki izžareva eleganco. Kapo s šiltom lahko za 15.99 € kupite v spletni trgovini Mango

Foto: mango.com

7. Volnen klobuk

Ne smete pozabiti tudi na klobuke, ki vas morda bolj asociirajo na poletje, a so tudi pozimi lahko prelep in eleganten moden dodatek. Predlagamo, da se odločite za klobuk iz volne ali podobnih materialov. Volnen klobuk lahko za 29,99 € najdete na spletni strani Reserved.

Foto: reserved.com

8. Dolga kapa čez ušesa

Kapa dolgega kroja zagotavlja, da vas zeblo pač ne bo, zato je primerna za še tako nizke temperature, hkrati pa bo njen poseben izgled poskrbel, da bo vaš outfit zanimivejši. Dolgo kapo lahko za 19,99 € najdete na spletni strani Reserved

Foto: reserved.com

9. Kape z vzorci

Svoj stil lahko naredite posebnejši tako, da si izberete kapo z zanimivim vzorcem. To zimo so nazaj v trendu živalski vzorci, še posebej leopardji. Kapo z živalskim vzorcem si lahko za 14,99 € zagotovite na spletni strani H&M.

Foto. hm.com

10. Posebni materiali

Ne več le iz volne, kape lahko najdemo v najrazličnejših materialih, tudi takih, na katere ne bi sprva niti pomislili. Elegantno kapo iz umetnega krzna lahko za 19.99 € najdete v spletni trgovini Mango, unikatno bucket kapo iz jeansa pa za isto ceno v spletni trgovini H&M .

Foto: mango.com
Foto: hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!