10 načinov, da mu jasno pokažeš, da te izgublja

Foto: Victoria Priessnitz / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Nihče si ne zasluži, da bi jih nekdo jemal, kot nekaj samoumevnega, še posebej, če je to oseba, s katero ste v razmerju. Se vam zdi, da ste zanj le nekakšna varnostna mreža, pač nekdo, ki je tam, ne glede na to, kaj počne, samo, da ima občutek, da ni sam?

Seveda ni bilo vedno tako. Začetek je bil popoln. Ko ste zaljubljeni, ne vidite napak.

Ko imajo moški občutek, da so vas ujeli, da jih nikoli ne boste zapustili, začnejo pozabljati na vas. Prepričani so, da boste preostanek življenja preživeli z njimi, zato se preprosto nehajo truditi. Nehajo vlagati v razmerje in ne skrbi jih več, da bi vas morda lahko izgubili. Včasih vas celo ignorirajo.

Poglejmo si 10 načinov, zaradi katerih bo spoznal, da vas izgublja!

1. Ne pokažite, da vam je mar

Umaknite se od njega. Ne sprašujte ga, kje je bil ali kaj je počel. Ne sprašujte o njegovih prijateljih ali njegovih načrtih in ne čakajte, da vas povabi na zmenek, kakor da nimate nič kaj drugega za početi.

Ne pogovarjajte z nikomer o tem, kaj se dogaja v vašem življenju. Ta čas izkoristite za delo na sebi in za stvari, ki so vam všeč.

Naj počne, kar hoče, in temu ne nasprotujte. Če mu je mar za vas, ga bo verjetno zaskrbelo, ker se ne odzivate, kot ste se prej, in se bo vprašal, zakaj.

2. Nehajte se odzivati ​​na njegove klice in sporočila

Ne bodite mu vedno na razpolago. Navajen, da se takoj odzivate na njegova sporočila in telefonske klice in da ste vedno tam. S spreminjanjem teh vzorcev vedenja mu boste pokazali, kako bi bilo videti njegovo življenje brez vas v njem.

Ne odgovarjajte na njegove klice, ignorirajte njegovo pošiljanje sporočil. Spraševal se bo; zakaj niste na voljo? Kaj se tukaj dogaja? Uvidel bo, kako bi bilo videti njegovo življenje brez vas.

3. Ne dovolite, da je odvisen od vas

Nehajte delati stvari zanj. Nehajte mu lajšati življenje. Raje poskrbite zase. Preusmerite vso energijo, ki ste jo zapravili zanj, in začnite se osredotočati na svoje življenje.

Zdi se vam, da se oddaljujeta drug od drugega. Foto: Joanna Nix Walkup / Unsplash

Pokažite mu, kako močna, neodvisna ženska ste. Naučite ga dragocene lekcije. Začnite z nekaj malenkostmi; naj si sam skuha večerjo in si zlika srajce.

4. Naučiti se morate reči ne

Zavzemite se zase. Ne dovolite mu, da vas vleče po krajih, ki so mu všeč, in počne stvari, ki si jih želi on, ne vi. Tudi vi imate svoje življenje. Ne dovolite mu, da zaradi njega delate stvari, ki jih sovražite, in da hodite tja, kamor nočete. Če ne najdete kompromisa, naredite po svoje.

5. Pojdite ven brez njega

S tem mu boste pokazali, da se lahko zabavate brez njega. Ne puščajte mu pripravljene večerje in mu recite, naj ne čaka. Če postavi dodatna vprašanja, ne dajte nobenih konkretnih odgovorov. Naj se počuti nelagodno, naj se prestraši in morda bo celo nekoliko ljubosumen.

Običajno to ni prava stvar, toda v vaši situaciji je uspeh, če izzovete kakršna koli čustva, tudi če gre za zavist ali ljubosumje. To pomeni, da ima še vedno občutke do vas, vendar so se nekje skrili.

6. Zavrnite načrte v zadnjem trenutku

Nehajte delati vse, kar hoče od vas. Če ni imel spodobnosti, da bi vam pravi čas povedal za svoje načrte, je to znak, da ne ceni vašega časa, in če ne ceni vašega časa, vas ne spoštuje.

Ne počnete več vseh stvari zanj. Foto: Cottonbro / Pexels

Če vas ne spoštuje, ga ni treba spoštovati. Pokažite mu, ne boste njegova druga izbira – nekdo, ki ga pokliče, ko ga vsi drugi zapustijo. Pokažite mu, kako se počutite, tako da mu ponudite njegovo lastno zdravilo.

7. Najdite si nov hobi

Potrebujete svoj svet, da se nehate vrteti okoli njega. Morate mu pokazati, da ste brez njega popolnoma v redu. Najboljši način za to je, da se začnete ukvarjati z novimi stvarmi. Tako boste obogatili svoje družabno življenje – družili se boste z ljudmi, ki imajo radi iste stvari kot vi. Najpomembnejše pa je, da boste svojemu moškemu pokazali, da lahko brez njega popolnoma funkcionirate.

8. Brez spolnih odnosov

Če jim to vzamete, boste zagotovo dobili reakcijo, ki jo iščete. Zaradi spolnosti se moški počuti čustveno in fizično blizu vas. Še ena stvar, zaradi katere se bo zamislil, če boste po nekaj časa zadrževanja spolnosti, kar naenkrat uvedli v spalnici nekaj novih potez.

9. Spogledujte se z drugimi

Če s svojim odnosom niste zadovoljni, lahko vedno odidete, ne da bi uničili svoje dostojanstvo in začeli afero. Vendar to ne pomeni, da se ne smete spogledovati z drugimi moškimi, čeprav ste v zvezi in še posebej, če bo to pomagalo rešiti vaš odnos.

Po daljšem spolnem premoru v odnos vnesete nove poze, ki mu vzbudijo vprašanja. Foto: Ketut Subiyanto / Pexels

Kljub temu to storite le, če je to nujno potrebno. Če vam moški ne posveča nobene pozornosti, naredite nekaj glede tega in mu pokažite, da so tam zunaj moški, ki bi bili z veseljem na njegovem mestu.

10. Pogovorite se z njim

Preprosto se o vaših strahovih pogovorite s svojim partnerjem. Poglejte mu v oči in mu povejte vse, kar vas moti. Spomnite ga na tiste čase, ko ste se ravno spoznali, in kako so bile stvari enostavne. Povabite ga v vaše čevlje.

To je vedno najboljša pot, a na žalost večina moških noče govoriti o teh stvareh, ker nočejo priznati, da so storili kaj narobe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!