fbpx

10 noro uporabnih spletni strani, ki bodo spremenile vaše življenje na bolje

V tem svetu različnih okusov, potreb in želja je ena stvar skupna čisto vsem ljudem: splet, na katerem lahko najdete najbolj uporabne in pametne spletne strani, za katere ste mislili, da jih ne potrebujete. A olajšale bodo vaše življenje, ker so zares noro zanimive.

Spletne strani, ki so zelo uporabne:

Hemingway

Hemingway.
Hemingway.

Želite izboljšati način svojega pisanja? Hemingway je spletni urejevalnik, ki vam omogoča, da vnesete besedilo, ki ga program nato uredi tako, da vidite, kako ga je mogoče izboljšati. Je preprost način, s katerim lahko izboljšate svoje pisanje.

Privnote

Privnote.
Privnote.

Privnote vam omogoča pošiljanje beležk, ki nato, ko jo oseba prebere, izginejo.

Random Name Generator

Random Name Generator.
Random Name Generator.

Niste prepričani, kako poimenovati svojega otroka? Kako imenovati junaka iz knjige? Izbrati ime ljubljenčka? Generator naključnih imen je stran, kjer lahko v iskalniku določite, kakšno ime si želite.

Cost of Living Calculator

Cost of Living Calculator.
Cost of Living Calculator.

Ste kdaj sanjali o tem, da bi se preselili v drugo državo ali morda začeli živeti na svojem? Preden obrnete nov list, si lahko ogledate kalkulator življenjskih stroškov. Izbirate lahko med različnimi državami in večjimi mesti, stran pa vam bo izračunala življenjske stroške.

Radio Garden

Radio Garden.
Radio Garden.

Če imate radi glasbo in bi radi slišali, kakšna glasbe se posluša po svetu, pojdite na Radio Garden. Spletna stran vam na enem mestu združi radijske postaje sveta, na katere zgolj kliknete in poslušate, kakšna glasba je ta hip moderna v določeni državi.

Muscle Wiki

Muscle Wiki.
Muscle Wiki.

Telovadite? Kliknite na katerikoli del telesa in MuscleWiki vam prikaže seznam vaj z demonstracijami, ki jih morate izvajati na tem delu telesa.

How Many People Are In Space Right Now?

How Many People Are In Space Right Now?
How Many People Are In Space Right Now?

Če ste radovedni in vas zanima astronomija, lahko na tej strani tudi preverite, koliko ljudi je zdaj v tem trenutku v vesolju.

Do Nothing for 2 Minutes

Do Nothing for 2 Minutes.
Do Nothing for 2 Minutes.

Odmor od kaosa je vsakomur več kot dobrodošel. Ta spletna stran pa vas bo kar prisilila, da ničesar ne boste počeli dve minuti. Med počitkom boste poslušali pomirjujoče zvoke valov. Presenečeni boste, kako lahko dolgi sta dve minuti in kako bolje se boste počutili, ko mineta.

Down for Everyone or Just Me?

Down for Everyone or Just Me?
Down for Everyone or Just Me?

Vpišite katerokoli spletno mesto in preverite, ali ima še kdo težave pri dostopu do določenega mesta ali gre zgolj za slabo internetno povezavo.

My Fridge Food

My Fridge Food.
My Fridge Food.

Imate le nekaj sestavin v hiši in ne veste, kako iz njih pripraviti jed? My Fridge Food vam na osnovi sestavin, ki jih imate v hladilniku, pripravi recepte za jedi, ki so jih pripravili drugi uporabniki.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!