10 razlogov, zakaj bo najboljše razmerje v tvojem življenju z žensko, ki rada “popravlja” ljudi

"Srečen je tisti, ki pomaga vsem, ki jim lahko pomaga." - Latinski pregovor

Preveri tudi

Partnerstvo ni enostavna pot, a če imaš ob sebi žensko, ki te razume in ki si želi, da si z njo in ona s teboj najboljša različica sebe, jo ljubi. Preveri te razloge zakaj je takšna ženska pravzaprav zlata in se sprehodi s spodnjimi gumbi!

Ne odneha zlahka

Ženska, ki rada “popravlja” ljudi, bo vztrajala in te ne bo zapustila, ker te ljubi. Ne obupa nad ljudmi, če naredijo napake.

V tebi vidi le najboljše

Vedno gleda pod površino, išče globino in pomen v tebi in v tvojemu življenju. Vedno bo v tebi videla najboljše, tvoj resnični potencial, tudi če tega sam ne vidiš.

@ilienerwise

Nikoli ne bo prenehala spreminjati sebe

Ne zanima je samo spreminjanje drugih, ve, da mora delati tudi na sebi. Poskušala bo biti boljša od osebe, kakor je bila včeraj. Ve, da mora najprej rešiti svoje težave.

Ne izgubi upanja

Foto: Logan Weawer

Odlično!

Pozdravila bo tvoje rane

Ve, kako se počutiš, ko si ranjen, zlomljen v sebi. Storila bo vse, kar lahko, da bi zacelila tvoje zlomljeno srce. Ker je bila tudi sama nekoč zlomljena, ve, kaj je potrebno narediti, da nekomu spet sestaviš srce.

Ne boji se tvoje temne strani

To je njen teritorij, tu pomaga drugim. Ne boji se tvoje temne in zmešane strani bolečine in strtega srca ter vseh tistih delov, ki si jih želiš skriti pred svetom. Všeč ji je tvoja temna plat, v njej vidi svetlobo.


Res je!

Všeč so ji tvoje nepopolnosti

Pravzaprav te bo še bolj vzljubila zaradi njih. Povedala ti bo, kako nepopolnosti iz tebe naredijo to kar si, da si zaradi njih močnejši. V njenih očeh si zaradi svojih pomanjkljivosti videti drugačen, zaradi njih si zanjo popoln.

Odpušča

Ve, da je odpuščanje moč. Odločila se je, da bo ljudi gledala skozi srce in ne po njihovem ravnanju. Večino časa ti bo odpuščala, tudi takrat, ko bi se marsikdo obrnil stran.

Takšn pač je!

Ne vidi te kot projekt

Nikoli te ne bo zapustila, zanjo nisi le nekdo, ki nastopa v knjigi življenja, nisi le nek primer. Poskušala te je spremeniti, popraviti, ker te ljubi, ker ti želi, da si najboljši človek, kar si lahko. Želi te videti srečnega in noče, da bi še naprej živel ranjen. Ljubi te dovolj, da ti dovoli, da tudi ti spremeniš njo.

Želi spremeniti svet

Njena vizija ni omejena le na vajino razmerje, ampak hoče na nek način spremeniti svet. Njena prijaznost, odločnost in velikodušnost te bodo spodbudili, da boš to naredil tudi ti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je povprečna količina spolnih odnosov vaših sovrstnikov!