Kaj morate vedeti o osebah rojenih v znamenju device?

Device so tiha in nevsiljiva bitja, ki nikoli ne pritegnejo pozornosti, hkrati pa opazijo vsako podrobnost, skrbno analizirajo vse zbrane podatke, da jih natančno sistematizirajo v logično celoto in jih po potrebi učinkovito uporabijo.

Devica je intelektualno znamenje, ki vsako odločitev dobro pretehta. Element device je Zemlja, zato se ukvarjajo predvsem s konkretnim in namenskim, poleg tega pa uporabnim v praksi. So realne in zaupajo samo svojim čutom in logiki razmišljanja v analitičnem procesu obdelave podatkov. K vsaki težavi pristopijo zelo skrbno, tudi ko gre za preproste vsakdanje dejavnosti, kot je nakupovanje, saj jih nikoli ne morejo prepričati, da bi porabili denar za nekaj česar ne potrebujejo ali kar drugje lahko najdejo ceneje.

Device so vsestranske, z močnim raziskovalnim duhom.
Device so vsestranske, z močnim raziskovalnim duhom.

So vsestranske, z močnim raziskovalnim duhom, ki se bo lotil zahtevnih in zapletenih nalog, ki zahtevajo natančnost in koncentracijo. Njihov občutek za red nekatere očara, druge pa večinoma razdraži, saj je devica mojster ponavljanja, večinoma zato, ker je ponavljanje najboljši način do popolnosti. Pomembna jim ni slava, ampak učinkovitost in uporabnost naučenega. Mesece lahko intenzivno raziskujejo območje do najmanjših podrobnosti, analizirajo in nato sistematizirajo vse zbrane podatke v logično celoto, natančno in lepo uredijo, tako da so, če je potrebno, na dosegu roke.

Device ljubijo red, to boste videli že v njihovem domu in življenjskem prostoru, saj ima tam vse svoje mesto. In namen. Po naravi so nagnjeni k minimalističnemu pristopu, njihovo pohištvo je praktično, z neopazno notranjostjo. To seveda ne pomeni, da so pripadniki tega znaka nezanimive osebe, ampak kaže na njihovo potrebo po preprostem in praktičnem okolju, kjer je vse, kar potrebujejo, na voljo in pri roki. Red jim daje pomen, zato bodo pozorno skrbele za čistočo in urejenost življenjskega prostora in to pričakovale tudi od drugih. So natančne, skoraj nikoli ne zamujajo in drugim ne odpuščajo površnosti, arogance, neizpolnjevanja obljub in med drugim zamud pri sestankih ali na zmenku.

Device ljubijo red.
Device ljubijo red.

Od drugih pričakujejo veliko, še več od sebe, sovražijo plitkost in površnost, neodgovornost in arogantnost. Vendar so to ljudje, ki radi pomagajo, če jih potrebujete. V socialnih stikih bodo morda potrebovali malce več časa, da se “stopijo”, toda v njih boste imeli zanesljivega prijatelja in osebo, ki vas bo občasno spustila “na tla” v situacijah, ko boste zaradi čustvene zmede nujno potrebovali “glas razuma.” Po drugi strani pa, če vas je devica izbrala za prijatelja ali partnerja, ne dvomite v svoje lastnosti, saj ste vmes uspešno prestali veliko različnih testov, ne da bi to sploh vedeli.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rojeni v tem astrološkem znamenju, nimajo sreče v ljubezni