fbpx

10 slovenskih moških Instagramerjev, ki imajo dober stil & hude profile

Slovenski moški, ki jim je vredno slediti na Instagramu!

Foto: Nino Miklavc

Instagram je vroče družbeno omrežje, a na njemu manjka profilov moških z dobrim stilom. O tem se dekleta vsekakor strinjamo. Medtem ko so vplivnice - tudi slovenske - izjemno aktivne in za Instagram ustvarjajo z veliko vnemo, je moških, ki tu obvladajo svoj posel, malo. Še manj pa je takih s pravim stilom. Je Instagram res tako "zahtevno" omrežje, da ga moški ne obvladajo?!

Slovenski moški niso vešči Instagrama. Zato je iskanje profilov slovenskih moških, ki imajo stilsko urejene profile, včasih težje kot iskanje šivanke v senu. V uredništvu smo pogledali po “slovenskem” Instagramu ter poiskali tiste ustvarjalce, ki jim morate slediti, če si želite spočiti oči. Ustvarjajo namreč dobro vsebino z dodano vrednostjo. Včasih tudi precej vročo.

Izbor, ki smo ga ustvarjali kar nekaj časa, nam da vedeti, da se moškim z Instagramom predvsem ne da resno ukvarjati.  Oziroma, da so redki tisti, ki ga obvladajo! Ker gre za omrežje, ki zahteva ogromno časa za ustvarjanje vsebin in pozvavanje strategij. Vse to pa očitno ženske zmoremo bolje od moških!

  • Slovenski moški, ki jim je vredno slediti na Instagramu
  • Hudi slovenski moški na Instagramu
  • To so vroči in seksi Slovenci na Instagramu
  • Izbor hudih Slovenskih moških na Instagrami

10 Slovencev, ki jim morate slediti na Instagramu

Seveda stisnite gumb – FOLLOW … in se pridružite tudi njihovim odličnim zgodbam v feedu!

Nino Miklavc


Dekleta bodo dvignila prst. Moški bodo ljubosumni. Nino je vsekakor fant, ki zna narediti dobro fotko. Lahko pa tudi rečemo, da ga ima fotoaparat zelo rad. Navduševal pa vas bo tudi z odličnimi zgodbami, ki vam bodo vsakodnevno na obraz “privabile” nasmešek.

David Urankar


Je prototip modela! Rojen instagramer! David svoj sledilce spušča v svoje vsakodnevno življenje in vedno znova dokazuje status najbolj vročega slovenskega očka. Kot TV voditelj in model enostavno zna pogledati v kamero.

Jan Macarol Vrabec


Je urednik našega medija, a zasebno ustvarja zanimiv profil, ki ga tvorijo tako slike kot video zapisi iz njegovih potovanj. Velikokrat pa pokaže tudi zakulisje ustvarjanja našega medija. Prav tako, pa v zgodbah svoje sledilce spušča v svojo zasebnost in zanimivo življenje polno avantur.

Gašper Tratnik


Ustvarjanje Instagram profila je popolnoma enostavno, če si Gašper Tratnik, ki je med drugim podjetnik z lastno modno blagovno znamko. A seveda njegov profil pove vse.

Klemen Kopina


S svojim videzom je kot iz Hollywoodskega filma. In z njim je povezan kot eden najbolj aktivnih sinhronizatorjev risank. Klemen je multitalent! Vedno v akciji. In tudi zato je tako zelo priljubljen pri dekletih.

Bit Sever


Ta hip najbolj vroč moški ustvarjalec odličnih video vsebin na Youtube, ki navdušujejo tudi prave videografe. Priznati je trebno, da fant ne izgleda slabo. Zdi se, da ima tisti “faktor X”, ki ga potrduješ tudi za Instagram. Njegov profil ima daleč največji “engagementa” v Sloveniji.

Tibor Golob


Je eden bolj prodornih in estetskih modnih fotografov v Sloveniji. Njegove fotografije krasijo številne naslovnice in modne advertoriale. A ne le to. Ko ni za kamero, se pred njo z veseljem tudi postavi in velikokrat ustvari odlične in “vroče” posnetke.

Challe Salle


Le kdo ga ne pozna! Je namreč prototip pravega moškega. Na zunaj RAW – notri pa MJAV. To je Challe Salle. Zaradi svojega medijskega udejstvovanja, pa sodi v kategorijo pravih slovenskih zvezdnikov.

Gregor Kirsch


Je zelo zanimiv moški s pestro življenjsko zgodbo. Del slednje je preživel tudi v okviru specialnih enot Slovenske vojske. Zna napisati dobre zgodbe na družbenih omrežjih in ima izjemno uspešen osebni profil. Je pravi moški z vsemi talenti. Tudi kuharskimi.

Marko Pavlovic


Vsekakor slovenski instagramer z najbolj zlikanim profilom, ki ga ustvarja skupaj v tandemu s svojim dekletom Katarino Benček. V bistvu sta najboljši Instagram par v Sloveniji. In tako z ustvarjanjem vsebine navdušujeta svoje sledilce.

Prav vsi moški v tem seznamu imajo dobro vsebino. In to je na družbenih omrežjih najbolj pomembno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!