fbpx

10 uporabnih trikov z gumico, ki vam bodo olajšali življenje

Uporabni triki z gumico

Ne želite, da vam kaplja s čopiča? Bi radi oprali kozarce za vino v pomivalne stroju, pa se bojite, da se bodo razbili? Vam gre na živce, kar vam majica s širokim izrezom vseskozi pada iz obešalnika? Vijak več ne grabi? Za vse omenjene tegoba obstaja ena samcata rešitev- gumica! Te in še šest drugih uporabnih trikov z gumico, ki vam bodo olajšali življenje, si oglejte v posnetku guruja trikov Crazy Russian Hackerja.

Crazy Russian Hacker je nazaj s svojimi triki in uporabnimi nasveti. Tokrat je pod drobnogled vzel gumico in načine, kako jo lahko uporabimo na nekonvencionalen način. Dejstvo je, da marsikateri predmet, ki ga uporabljamo vsakodnevno, lahko uporabimo tudi za kaj drugega in gumica je eden takih ”multipraktikov”. Imate težave z odpiranjem kozarca s pokrovom? Ovijte gumico okoli pokrova za boljši oprijem in hitro se bo vdal.

PREBERITE ŠE: 8 kreativnih DIY trikov za boljšo mobilno fotografijo

Gumica dela čudeže kot vodotesni univerzalni trak Duct Tape.
Gumica dela čudeže kot vodotesni univerzalni trak Duct Tape.

Če bi radi dvignili svoj naredi-sam IQ, potem je 10 uporabnih trikov z gumico s strani ruskega mladeniča obvezno ”čtivo” za vas.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.