fbpx

10 znakov, da imate “popolnega” moža: preverite, ali je tudi vaš takšen

Lastnosti, ki moškega naredijo idealnega partnerja, so za vsako žensko različne.

Ko se zaljubimo, mislimo, da smo našli idealnega partnerja, ki pooseblja vse, kar smo si želeli. Toda popolnost ne obstaja. Sčasoma se lahko pojavijo dvomi ali smo izbrali pravo osebo.

Če se sprašujete ali je ob vas “popoln” moški preverite, kakšne lastnosti naj bi imel “popoln” partner.

1. Ne boji se težav

Pravi moški stoji za svojimi besedami. Njegova dejanja kažejo, da je tam za vas, ko ga potrebujete. V težkih trenutkih vam ponudi ramo, da se naslonite nanjo ali izjočete bolečino.

2. Kuha

Moderna ženska misli, da je moški, ki je videti možat in poleg tega zna še kuhati, idealen mož. Ni ji pomembno ali skuha idealno večerjo, dovolj ji je že, če skuha in ji ponudi kavo.

3. Vas podpira, tudi če ste naredili napako

Vsi delamo napake in ko se to zgodi, bi morala biti vaša boljša polovica tista, ki vas podpira – tudi če nimate prav. Pravi moški vas bo podpiral v vsakem primeru, ker ve, da tudi on ni brez napak.

4. Zapomni si malenkosti

To ne pomeni, da pozna vse podrobnosti vašega življenja, ali da si bo zapomni, kaj ste nosili na prvem zmenku. Ve pa stvari, ki so za vas pomembne. Ve koliko sladkorja si vnesete v čaj in katera je vaša najljubša pesem.

5. Ni samo pameten, ampak je tudi moder

Ob sebi lahko imate genija, a če nima spoštovanja in kaže ljubezen na čuden način, to ni to. Pomembno je, da čutite, da je poleg vas nekdo, na katerega se lahko zanesete in, ki najde izhode iz vsakdanjih življenjskih situacij.

Vas podpira, tudi če ste naredili napako.

6. Vas osrečuje

Ko se počutite slabo, vas zna spraviti v dobro voljo. Povedal vam bo odlično šalo ali naredil druge stvari, zaradi katerih se boste počutili bolje.

7. Zna komunicirati

Idealen moški najde skupni jezik z drugimi, brez groženj ali slabe volje. Lahko se na miren način spopade tudi s vašim strupenim sosedom.

8. Ste mu prioriteta

Ne pozabi na vaše težave takoj ko odide. Moški se običajno težko osredotočijo na več nalog hkrati, a tistemu, ki vas ima rad, boste vi in vaši problemi prioriteta. Nikoli ne boste na drugem mestu.

9. Vaše mnenje šteje

Partnerstvo ni le skupno življenje, temveč prijateljstvo in medsebojno zaupanje. Pravi moški vas posluša in upošteva vaše mnenje. Odločitve sprejemata skupaj.

10. Pomaga pri gospodinjskih opravilih

Če vas moški ceni in spoštuje, vam nikoli ne bo pustil, da se počutite kot njegova gospodinja. Razume, da se v službi utrudite in vam je vedno pripravljen pomagati pri gospodinjskih opravilih. Še posebej zato, ker se s skupnimi močmi, le ta hitreje opravijo in imata potem več časa za vaju.

Vsak človek ima svojo idejo o popolnem partnerju, o popolnem odnosu. Najpomembneje je, da drug drugega postavita na prvo mesto.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!