10 znakov, da ste v zvezi z močno žensko

Zadnjič posodobljeno: :

"Glava na pravem mestu in dobro srce sta vedno močna kombinacija." - Nelson Mandela

Je ženska, ki ve kaj hoče. Nekdo, ki vas podpira in ljubi, ko sije sonce in pada toča.

Je to res ženska, ki je ob vami? Preverite.

1. Ima življenje brez vas

Ve, kdo je in kaj ji je pomembno, in na to ne pozabi samo zaradi tega, ker je v zvezi. Seveda ji pomenite ves svet in vam to tudi pokaže z vsakim delčkom svojega srca. Vendar tudi ve, kdo je brez vas. V vajinem odnosu se ne izgubi. Ne boji se narediti stvari sama in razume, če sta par, da to ne pomeni, da sta ena oseba. Vsak ima svojo identiteto in tega nikoli ne pozabi.

2. Ne skriva svojih občutkov

Povedala vam bo, ko bo nekaj narobe. Ne bo se pretvarjala, da je v redu, če ni. Ve, da njeni občutki niso napačni, so samo njeni. In ve, da so včasih, morda nelogični, vendar se glede tega ne počuti nelagodno. Ne pove vam svojih občutkov, da bi se opravičila zanje. Pove vam jim, ker je komunikacija zanjo edini način, da jih lahko izpusti iz sebe. Da vam jih lahko zaupa. Pove vam jih, da ostane vajin odnos nedotaknjen, da je ne raznesejo nakopičeni občutki in čustva.

3. Vseeno ji je, koga spremljate na družabnih omrežjih

Ne glede na to, koga spremljate na družabnih omrežjih, je to ne zanima, ker nobena od teh stvari ni resnična, ko gre za vajin odnos. Ona je povezana z vami v resničnem življenju in zanjo je to edina povezava, ki šteje in jo želi negovati. Ve, da je povezava, ki jo imata, pomembnejša od katerega koli računa za socialnih omrežjih.

4. Pove vam resnico

Tudi, če boli. Ne bo vam lagala, da bi rešila sebe ali vas. Ve, da poštenost tvori zaupanje. Močna ženska ne bo lagala, da bi uničila vajin odnos.

5. Zaupa vam

Verjame, da če vam ne bo lagala, jo boste spoštovali in ji tudi vi ne boste lagali. Zaupa vam, ker je prepričana v vajin odnos in v vašo zavezanost. Ne sprašuje se, komu pošiljate sporočila ali zakaj ste odšli pozneje, kot ste rekli, da boste. Zaupa, da ne počnete ničesar, česar ne bi smeli, in verjame, da nikoli ne boste. Vajin odnos vama je pomembnejši od vseh problemov.

6. Skrbi zase

Ne pozabi na svoje počutje, tako fizično kot psihično, samo zato, ker je v zvezi. Ve, na čemu še mora delati, in se ne boji vložiti truda v to.

7. Ne boji se prositi za pomoč, ko jo potrebuje

Je neodvisna in močna, vendar je samo človek. Vsega ne zmore sama in tega je ni sram. Ko koga potrebuje, se nasloni na tiste, ki jih ima rada. Ve, da so to ljudje, ki jo bodo podpirali s skozi vse, ne glede na to, kaj jo muči. Ni ji nerodno zaprositi za vašo pomoč.

8. Prizna, kdaj je naredila kaj narobe

Občasno dela napake in jih prizna. Ne bo lagala ali se skrivala za lažmi. Priznala bo, da je bilo to, kar je storila narobe in bo naredila vse, kar je v njeni moči, da se to ne bo ponovilo. Poskrbela bo, da bo to, kar je storila narobe, še bolj okrepilo vajin odnos.

9. Ne odide, ko se stvari zapletejo

Vse zveze imajo svoje težave, vendar ona ne išče najhitrejšega izhoda. Življenje se zgodi, nihče nima nadzora nad vsem. A njena ljubezen do vas je tista, ki ostane.

10. Zaradi nje se počutite ljubljene

Nikoli se vam ni treba spraševati, ali vas ima rada ali ne. Močna ženska vam daje polno ljubezen, ker ne zna dati ničesar manj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!