10 znakov, ki kažejo, da te fant želi poljubiti

Foto: Amy Humphries / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Me bo poljubil? Poljubljanje je popoln način za zaključek zmenka. Seveda želite vedeti, ali ste mu všeč ali ne. A kako prepoznati znake, da si vas fant želi poljubiti?

Kako veš, če te nekdo želi poljubiti? Verjetno vas ne bo vprašal, zato poiščite znake v njegovem obnašanju.

Opazujte, ali se vam želi približati, ali med govorjenjem opazuje vaše ustnice, ali se vas nehote dotakne na kakršen koli možen način.

Obstaja več znakov, ki nakazujejo, da si vas želi poljubiti, predvsem pa to nakazuje njegova govorica telesa. Poglejmo si nekaj teh znakov.

1. Umolkne

Ne more vas poljubiti, če so vaše ustnice zasedene s pogovorom. Ste morda opazili, da je postal tišji? Morda je živčen, ker si vas želi poljubiti in v pogovoru ustvarja tihe premore, da bi vam poslal privlačno in sproščeno vibracijo. Morda želi najti pravi trenutek v tišini, da bi vas poljubil.

Je zmeden, ne ve kaj naj naredi. Foto: Frank Mckenna / Unsplash

Uprite se želji, da vedno zapolnite tišino s klepetom in preprosto nehajte govoriti. Naslednjič, ko bo za nekaj sekund utihnil, mu namesto tega pošljite le očarljiv nasmeh.

2. Je nemiren

Poglejte njegovo govorico telesa. Če ne najde besed, je zmeden, zato lahko domnevate, da ste mu zlezli pod kožo. Opazujte njegove roke – ali si jih želi zamotiti z pijačo, se igra z uro, daje roke v žepe…

3. Igra se s svojimi ustnicami

Opazujte ga, ali si jih oblizuje ali morda grize. Če vam ponudi žvečilni gumi ali bonbone, ne bodite užaljeni. Verjetno vam (zavestno ali ne) sporoča, da si želi, da bi bil prvi poljub okusen, slasten, sladek.

4. Se vas dotika

Položi vam roko na ramo, se dotakne vaše roke, dotiki, takšni in drugačni – so pokazatelj, da želi biti blizu vas. Vam morda umakne pramen las iz obraza, ali položi roko na hrbet, ko hodi za vami. Opa. Če ne more obdržati rok stran od vas, njegove ustnice ne zaostajajo.

5. Opazuje vaše ustnice

Naj vas ne moti, če med pogovorom ujamete njegov pogled, ki se odmika od vaših oči. Dokler strmi v vaše ustnice, je to dober znak, da si želi dotakniti vaših ustnic s svojimi. Želi si jih poljubiti. Če vam izreče pohvalo o vaših ustnicah, hm…

6. Se vam počasi približuje

Če se počasi pomika k vam, je vse bližje in bližje, morda opazuje vaš odziv in ustvarja spolno napetost. Tu je pomembna reakcija vaše govorice telesa, če si poljuba želite, se ne odmikajte, ko se približa, se samo prepustite.

7. Pohvali vaš parfum

Pove vam, da lepo dišite? Ta kompliment je namenjen vam, ne proizvajalcu parfuma. Takšne pohvale mu dajo izgovor, da lahko pristopi bližje k vam, to je osebno, to je raziskovanje vašega odziva. Preizkuša vašo raven udobja z njegovim intimnim laskanjem.

Oči povedo več kakor tisoč besed. Foto: Ryan Jacobson / Unsplash

8. Gleda vas v oči

Obstaja razlika med tem, ali vas gleda s spoštovanjem in z ljubeznijo, ali si vas želi le izkoristiti. Če ste mu všeč in si želi nekaj več, bo očesni stik trajal dalj časa. Oči so okna v dušo.

9. Njegov glas postane drugačen

Glas se mu zmehča, to je znak, da si vas želi poljubiti. Mehki, nežni glasovi so povezani z intimnostjo, bližino in strastjo. Torej, bodite pozorni na njegov ton glasu.

10. Ne more oditi

Če se zadržuje na vašem pragu in kar noče in noče oditi, je to znak, da si vas želi poljubiti. Morda samo zbira pogum, da vas poljubi, preden odide, ali išče popoln trenutek. Karkoli že razmišlja, če zavlačuje, si vas želi poljubiti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
2000 žensk je potrdilo: to je 20 moških lepih lastnosti, na katere se ženske vedno ujamejo