fbpx

8 prestižnih blagovnih znamk, s katerimi lahko opremite svoj dom

Gucci, Versace, Louis Vuitton, Saint Laurenta so prestižne blagovne znamke modnih oblačil in dodatkov, ki so svoj posel razširile tudi na interier. Oblikovalci luksuznih blagovnih znamk se tako osredotočajo na ustvarjanje edinstvenih kosov pohištva in opreme za dom.

Gucci

Po viziji kreativnega direktorja Alessandra Micheleja je hiša Gucci na novo opredelila razkošje za 21. stoletje in še bolj utrdila svoj položaj ene najbolj zaželenih modnih hiš na svetu. Eklektični, sodobni in romantični izdelki Gucci predstavljajo vrhunec italijanske izdelave in so neprekosljivi zaradi kakovosti in pozornosti do detajlov. Gucci ponuja različne dodatke za dom, okrasne blazine, stole, skodelice, mizice, ki so okrašenimi s prepoznavnimi Guccijevimi motivi.

Foto: Gucci.com

Yves Saint Laurent

Blagovna znamka Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode, sveta kozmetike kot tudi pohištva in dodatkov za dom. YSL ponuja edinstvene kose v značilnih lepardovih vzorcih in barvni shemi, ki so značilnost blagovne znamke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Diane von Furstenberg in H&M

Letošnje sodelovanje švedske blagovne znamke H&M Home in oblikovalke Diane von Furstenberg, združuje zbirateljske predmete v njenem ikoničnem stilu. Kolekcija se tako poigrava z drznimi vzorci leoparda in zebre ter značilnimi barvami. Vaze, prevleke za blazine, odeje in sveče bogatijo to izjemno kolekcijo.

Louis Vuitton

Louis Vuitton svoj pečat pušča tudi v svetu pohištva. Od leta 2012 sodeluje z znanimi oblikovalci iz vseh koncev sveta. Celotna kolekcija Objets Nomades je narejena iz zložljivih predmetov: od visečih mrež, zložljivih blazin, stolov in foteljev. Louis Vuitton je vzel te preproste elemente in jih preoblikoval v zelo kakovostne predmete, ki so ročno izdelani in so iz vrhunskih materialov.

Foto: louisvuitton.com

Versace

Versacejeva blagovna znamka vključuje pohištvo, okrasne predmete ter dodatke za dom. Najnovejša kolekcija pohištva nas bo tokrat domov pospremila v divjih vzorcih. Od posteljnih garnitur, kopalnih plaščev, krožnikov in sveč. Zbirka resnično ponuja možnost, da vaš dom spremenite v pravo italijansko palačo in se poklonite grškemu mitološkemu liku Meduzi.

Foto: Versace

Hermes

Blagovna znamka Hermes je znana po svojih pregrešno dragih torbicah. Leta 2011 je znamka debitirala na pohištvenem sejmu v Milanu. Hermes ima nedvomno eno najbolj ikoničnih linij notranje opreme vseh časov. Ponuja izbor pohištva, krožnikov, stolov, blazin in odej, ki predstavljajo prefinjen okus in ugled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hermès (@hermes)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hermès (@hermes)

Christian Lacroix

Linija Christiana Lacroixa nas popelje v svet domišljije. Njegove tkanine in vzorci slavijo čudovito pustolovščino japonskega duha. Cvetje, perje in neverjetni vzorci panoram, se prelivajo v njegovih edinstvenih tapetah, različnih tkaninah, oblazinjenemu pohištvu in okrasnih blazinah.

Dior

Hiša Dior je tokrat predstavila kolekcijo Granville oblikovalke Cordelia de Castellane. Gre za kolekcijo, ki so jo navdihnili vrtovi družinske vile v Normandiji. Kolekcija se navdušuje nad botaniko, naravo in čudovitimi barvnimi niansami. Ponuja različne vrste krožnikov, vrčkov, pladnjev, vaz in svečnikov. Preprosto romantično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!