11 romantičnih idej, s katerimi lahko presenetite svojega partnerja

Verjamete v resnično ljubezen?

Ljubezen ni enostavna. Nikoli ne smete pozabiti na njo. Na vašega partnerja. Vključita v vajino življenje drobna presenečenja in ideje, ki vzbudijo romantiko. Na takšen način si bosta pokazala, da je ljubezen še vedno živa in kar je najpomembneje – utrdila bosta vajino razmerje. Takšna pesenečenja lahko uporablja vsak, saj potrebujete le dobre ideje in predvsem morate poznati svojega partnerja.

Preberite, kaj lahko naredite, da partnerju pričarate nasmeh na obraz.

1. Napišite pesem

Pesem je lahko prijetno romantično presenečenje ob rojstnem dnevu ali za dobro jutro. V njej lahko opišete čudovite lastnosti svojega partnerja in mu zaupate, kako se počutite ob njem.
Napišite si ideje, ki bi jih radi vključili v pesem in nato počasi pišite. Razmišljajte o partnerju, kaj vam je všeč na njemu, kaj si želite doživeti z njim. Pesem napišite na list in ga položite na vzglavnik, v služben kovček – pritegnite njegovo pozornost.

2. Načrtujte romantično potovanje

Očarajte svojega partnerja z romantičnim potovanjem. Potovanje lahko načrtujete v katerikoli kraj, ki je všeč partnerju. Recimo, če si je partner vedno želel obiskati Pariz, lahko na skrivaj načrtujete potovanje in ga s tem presenetite. Poskrbite, da le-to ne bo vplivalo na urnik vašega partnerja.

3. Načrtujte dan za razvajanje

Odpeljite ga v SPA po dolgem in napornem tednu v službi. To je eno izmed boljših sprostitvenih mest za pare. Če se partner skoraj vsak dan vrne iz službe utrujen, bi bil SPA dan zanj idealno presenečenje. Poiščite najboljše SPA centre in vama rezervirajte termin. Poskrbite, da bo partner tisti dan prost.

Velnes lahko pripravite tudi doma.

4. Načrtujte nočni zmenek

Rutinski večeri na kavču so lahko dolgočasni. Presenetite ga in določite nočni zmenek presenečenja. Nočni zmenki združujejo pare in dolgoročno koristijo razmerju. Spijta kozarec šampanjca. Zabavajta se.

5. Načrtujte piknik v objemu doma

Kdo je rekel, da morate iti ven, da se lahko zabavate? Načrtujete romantično kulinarično presenečenje ob obletnici ali kar tako in obudite svojo ljubezen v udobju doma. Poiščite miren kraj, ga polepšajte in ustvarite romantično vzdušje. Morda skuhate njegovo najljubšo jed ali naročite hrano. Ob tem se pogovarjajta in obujajta spomine.

6. Prilagodite alarm na budilki

To je noro romantično presenečenje za vašega partnerja. Spremenite alarm iz običajnega zvonjenja v prilagojeni ton. Nov ton je lahko romantično sporočilo, ki ste ga posneli zanj. Pesem, ki ste jo zapeli. Morda zavrtite ljubezensko skladbo ali njegovo najljubšo melodijo. Ne pozabite na ozadje telefona dodati vašo fotografijo. Vaš partner se bo nasmehnil vsakič, ko zazvoni alarm!

Načrtujte piknik v objemu doma.

7. Pomagajte mu pri opravilih

Ali partner vsak dan opravlja naporno dela? Če je tako, ga lahko presenetite in doma opravite nekaj opravil namesto njega. Od vrtnarjenja do kuhanja, pleskanja, pranja avtomobila, perila, karkoli, da bi mu odpihnili nekaj stresa. Delo opravite brez njegove vednosti. Presenetite ga.

8. Presenetite partnerja z nakitom

Ogrlica, zapestnice in drug nakit bi lahko bili idealno romantično presenečenje. Poiščite kose nakita, ki so jim všeč. Nakit lahko tudi gravirate, s tem bo postalo darilo še bolj unikatno.

9. Skupaj se učita različnih spretnosti

Učenje je odličen način povezovanja s partnerjem. Stvari, ki se jih lahko naučite skupaj, so recimo peka, kuhanje, padalstvo, ples… Naj bo to nekaj, kar si partner želi, a še tega ni storil. Še bolj zabavno bo, če bosta to storila skupaj, saj se boste s tem še bolj povezala.

Skupaj se učita različnih spretnosti.

10. Načrtujte aktivnosti na prostem

Različne zunanje aktivnosti ljudem pomagajo, da se sprostijo, povežejo z naravo in pobegnejo pred vsakodnevnim stresom. Recimo, pohodništvo, kampiranje, plavanje, tek…

11. Pripravite partnerju najljubši obrok

Kdaj ste partnerja nazadnje presenetili z okusnim obrokom? Najhitrejša pot do srca je skozi želodec. Ker že poznate njegove najljubše jedi, ga lahko kdaj pa kdaj presenetite s to hrano. Morda mu hrano dostavite na delovno mesto, prinesete zajtrk v posteljo ali … – naj vam ne zmanjka idej.

Dobro načrtujte romantična presenečenja. Vzemite si čas. Poiščite stvari, ki so mu všeč. Dotiki, objemi, poljubi, stisk roke, je le nekaj romantičnih kretenj, s katerimi boste vajino razmerje utrjevali iz dneva v dan.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 brutalno iskrenih razlogov, zakaj iz svojega življenja brišem določene ljudi!