14 stvari, ki jih bo ženska naredila le takrat, ko goji do tebe res močna čustva

Zadnjič posodobljeno: :

"Če se ne spominjaš niti ene norosti, v katero te je pahnila ljubezen, potem nisi nikoli ljubil." - William Shakespeare

Ko se ženska izgubi v svoji ljubezni do moškega, bi zanj naredila vse in ob tem popolnoma pozabi nase.

Poglejmo, kakšna so ta njena dejanja.

1. Poslala vam bo več zaporednih sporočil, ne glede na to, da ji niste odgovorili že nekaj dni. Tako močno se želi pogovarjati z vami, da potisne vse svoje občutke in ponos na stran, le da dobi priložnost za pogovor.

2. Pozablja nase, samo da bi lahko več časa preživela z vami. Bedi še dolgo prek svojega časa za spanje, samo da vam še lahko naprej pošilja sporočila. Prekine načrte s prijatelji, samo da bi bila z vami. Postavi vas na prvo mesto njenih prioritet.

3. Ima neskončno izgovorov, da se vas lahko dotakne ob vsaki priložnosti. Svojo roko bo položila na vašo dlan, da bo primerjala vajini velikosti. Ukradla vam bo kapo in vas žgečkala ter se igrala z vami, samo da zadrži vašo pozornost.

4. Kadarkoli naloži fotografije na svoja družbena omrežja, nenehno pregleduje seznam všečkov. Vaše ime je edino ime, ki si ga želi tam videti.

5. Kadar koli omenite žensko, ki vas zanima, utihne. Tiho odide. Kazala bo jasne znake, da je nekaj narobe.

6. Daje vam priložnost za priložnostjo. Vseeno ji je, če za en mesec zapustite njen svet in se nato vrnete. Še vedno bo tam, ker čeprav ve, da si zasluži boljšega moškega, se ne more umakniti od vas.

7. Spominja se najmanjših malenkosti o vas. Stvari, ki se jih večina vaših prijateljev nikoli ne bi spomnila. Stvari, za katere se niti sami ne spomnite, da bi ji govorili.

8. Kadarkoli jo prosite za druženje, je na voljo. Tudi če jo čaka kaj drugega, bo našla način, da vas vidi. Noče izpustiti priložnosti, da bi lahko več časa preživela z vami.

9. Všečka vse vaše selfije. Razen, če ste na fotografiji z drugo žensko.

10. Sedi čim bližje vam, tudi če ima priložnost sedeti na udobnejšem sedežu. Približa se vam do te mere, da se nenehno dotikata.

11. Sprašuje vas, ali ste samski. Ves čas vam govori, kako ne more verjeti, da ste še samski. In potem seveda omeni, da je tudi ona samska.

12. Svoja čustva kaže z govorico telesa. Igra se z lasmi. Ob pogledu na vaše ustnice, si si oblizne ali ugrizne v svoje. Vedno znova si nanaša šminko.

13. Vedno ko se srečata, je videti osupljivo. Njeno ličenje je popolno. Vsak las je na svojem mestu. Nosi oblačila, zaradi katerih je videti neverjetno.

14. Spi z vami, čeprav je že jasno pokazala, da si želi od vas nekaj več. To je njen (nepravilen) način, kako vas prepričati, da bi ji ljubezen vračali.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Subtilni znaki, da vam partner laže: od dotikanja vratu do pokrivanja ust