Ogenj, voda, zemlja in zrak: kako astrološki element vpliva na zaljubljene astrološke znake?

Zadnjič posodobljeno: :

Ste ognjeno, vodno, zemeljsko ali zračno znamenje? To namreč razkriva, kako se vi ali vaši potencialni partnerji vedejo, ko so zaljubljeni!

Pridejo trenutki, ko ne znamo izraziti svojih čustev ali pa naklonjenost izkazujemo na nenavadne načine. Kako se v tem znajdejo astrološki znaki?

Ogenj (Oven, Lev, Strelec)

Dražili vas bodo. Namesto, da bi vam dali pohvalo za novo frizuro, se bodo iz nje posmehovali. Namesto, da bi vam povedali, kako dobro ste opravili delo v službi, vas bodo opozorili na eno stvar, ki ste jo storili narobe. Vedno bodo našli način, da vas kritizirajo. Mogoče vam bodo izbrali neprijeten vzdevek. Ob njih se boste počutili neprijetno. Obnašali se bodo, kakor majhni otroci, ker jim je lažje, da so do vas zlobni, kakor da bi vam priznati, kaj resnično čutijo do vas.

Zemlja (Bik, Devica, Kozorog)

Vsem svojim prijateljem bodo povedali, kakšen idiot ste. Neprestano se bodo pogovarjali o tem, kako vas ne prenesejo, da bi s tem prikrili, kako zelo ste jim všeč. Iz ljubosumja bodo slabo govorili tudi o osebi, za katero menijo, da ste zaljubljeni vanjo. Ne počutijo se dobro s svojimi čustvi, zato si bodo lagali, da jim ni mar za vas. Obnašali se bodo, kakor da nimajo čustev. Želijo se izogniti razvijanju še močnejših občutkov do vas, ker bi raje ostali samski, kakor pa se zapletli v nekaj resnega.

Zrak (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar)

Delovali bodo zvišeno. Dali vam bodo občutek, da ste nevidni. V gneči ne bodo vzpostavili očesnega stika z vami. Komaj bodo spregovorili kakšno besedo z vami, tudi če sta edini osebi v sobi. Obnašali se bodo, kakor da ne poznajo vašega imena. Dali vam bodo občutek, da za njih ne obstajate. V resnici vedo vse o vas, ker pozorno spremljajo vsako vašo potezo. Preprosto nočejo, da bi to vedeli in o njih razmišljali kot o zalezovalcu. Poleg tega so globoko v sebi sramežljivi. Niso prepričani, kako se spogledovati. Nočejo se spravljati v nelagoden položaj in zadrego, zato svoje komentarje zadržijo zase.

Voda (Rak, Škorpijon, Ribi)

Kadar gre za njihove občutke, bodo potuhnjeni. Kadarkoli jih pogledate, bodo odvrnili pogled, tako da se ne boste zavedali, da so strmeli v vas. Nikoli vam ne bodo poslali sporočil ali všečkali vaše fotografije, bodo pa spremljali vsako vašo zgodbo, objavljeno na spletu. Morda celo “screenshotajo” vaše fotoagrafije ali “storyje” ki jih objavite, da ostanejo na njihovem telefonu. Bilo bi jim zelo nerodno, če bi ugotovili, kako zelo ste jim všeč. Čeprav to vedo že vsi drugi v njihovi bližini, ker o tem nikoli ne nehajo govoriti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dame, če imaš vaš izbranec takšen nos, se pripravite na pravi cunami v postelji!