fbpx

20 izdelkov, za katere si nikoli ne bi mislili, da jih nujno rabite

Foto: amazon

Nobena skrivnost ni, da se tehnologija razvija zelo hitro, še manj pa, da z vsakim dnem na trg prihajajo izdelki, ki si jih še nekaj let nazaj ne bi mogli niti predstavljati - od najbolj banalnih pa do izredno uporabnih. Sledi 20 izdelkov, ki bodo brez dvoma olajšali vaše življenje.

1. Vizualni nakupovalni seznam

Foto: Amazon

Se vam kdaj zgodi, da po obisku trgovine ugotovite, da ste ravno najpomembnejše pozabili kupiti? Vizualni nakupovalni seznam, na katerem samo obkrožite, katera živila potrebujete, vam bo pomagal da do tega ne pride več. Kupite ga lahko za 14 evrov na Amazonu.

2. Nastavek za pipo

To je odlična rešitev za vse, ki ste si kdaj zaželeli požirek vode iz pipe, niste pa se hoteli sklanjati in se poleg tega še zmočiti. Nastavek za pipo lahko za 33 evrov dobite na Amazonu.

Foto: Amazon

3. Držalo za pijačo

Foto: Dreamy Daisy

Tako modna kot praktična rešitev za vse, ki se na pot podajate z jutranjo kavo. Za 17 evrov ga lahko naročite tukaj.

4. Budilka, ki ti “zbeži”

Odlična rešitev, če se zjutraj ne moreš in ne moreš zbuditi. Budilko, ki se med predvajanjem glasbe kotali po sobi, dokler je ne ustaviš, lahko za 40 evrov kupiš tukaj.

Foto: Amazon

5. Svetleča ovratnica za psa

Če uživate ob večernih sprehodih s psom, je svetleča ovratnica odlična izbira. Tako boste namreč vedno vedeli, kje se vaš kosmatinec nahaja. Za 14 evrov jo lahko naročite tukaj.

Foto: amazon

6. Prašiček, ki loči rumenjake in beljake

Gotovo so vam znani recepti, pri katerih morate zmesi posebej dodati rumenjake in beljake. Ta produkt vam bo to olajšal, hkrati pa poskrbel za smeh, če se peke lotevate v družbi. Za 15 evrov si ga lahko priskrbite tukaj.

Foto: Amazon

7. Pladenj za zamrzovanje v kockah

Ta priročni pladenj lahko uporabite, če si želite kocke ledu, ali pa hočete z zamrzovanjem v slastnem stanju ohraniti jedi, kot so juhe in omake. Za 27 evrov ga lahko dobite tukaj.

Foto: Amazon

8. Primer za oči

Ali opažate, da vaš make-up tekom dneva zbledi? Ni treba, da je tako, saj lahko s primerjem za oči poskrbite, da barve na vaših vekah ves dan ostanejo žive in čudovite. Primer lahko za 30 evrov dobite tukaj.

Foto: amazon

9. Praprotna kroglica

Morda vam še ni padlo na pamet, da bi svoj dom namesto s cvetjem okrasili s praprotjo, vendar pa je to lahko odlična ideja. Praprotne kroglice lahko v sobo prinesejo atmosfero narave in miru, hkrati pa jih ni treba zalivati ali kakorkoli drugače skrbeti zanje. Za 65 evrov lahko praprotno kroglico dobite tukaj .

Foto: thesill.com

10. “Zložilec” majic

Vam zlaganje majic predstavlja mučno opravilo, ki vam vzame preveč časa? Potem je rešitev za vas Boxlegend, ki vam bo pomagal srajce zložiti hitro in enostavno. Za 9 evrov ga lahko najdete na Amazonu.

Foto: amazon

11. Posebni ušesni čepki

Če je vaš spanec rahel in vas zbudi že najtišji zvok ali pa najbolje delate v popolni tišini, lahko razmislite o nakupu ušesnih čepkov, ki bodo utišali tudi najglasnejše zvoke okoli vas, namenjeni pa so večkratni uporabi. Za 13 evrov jih lahko najdete na Amazonu.

Foto: amazon

12. Sprej proti zmečkanemu perilu

Sprej bo vaše majice in srajce ohranil gladke in sveže. Za 30 evrov (paket 2) ga lahko kupite na Amazonu.

Foto: Amazon

13. Komplet palčk iz steklenih vlaken

Jedilne palčke iz steklenih vlaken so narejene tako, da preprečujejo, da bi vam hrana zdrsnila z njih, njihova prednost pa leži tudi v tem, da jih lahko perete v pralnem stroju. Za 14 evrov lahko komplet 10 palčk dobite tukaj.

Foto: Amazon

14. Strgalo za ribanje česna

Garlic rocker je preprost za uporabo, z njim pa boste česen naribali hitreje kot s katerim koli drugim pripravkom. Za 7 evrov ga lahko najdete na Amazonu.

Foto: Amazon

15. Milo, ki izbriše vsak vonj

Ko ste z ribanjem česna končali, pa lahko uporabite to posebno milo, ki bo brez težav izbrisalo še tako trdovraten vonj. Za 14 evrov ga dobite tukaj.

Foto: Amazon

16. Okence za ograjo

Okence za ograjo je namenjeno vsem, ki želite razveseliti svojega kosmatinca, ki rad kuka k sosedom. Namestite ga lahko le v 15 minutah, za 40 evrov pa ga lahko naročite tukaj.

Foto: Amazon

17. Merilec vlažnosti

Merilec vlažnosti bo življenje olajšal tako vam kot vašim rožam. Ko ga boste postavili globoko v zemljo, vam bo namreč pokazal natančno, koliko vode ima še na voljo vaše cvetje, torej, ali ga morate zaliti. Za 10 evrov ga lahko naročite na Amazonu.

Foto: Amazon

18. Sistem vtičnic, ki ga lahko obračate

Ste se že kdaj znašli v nadležni situaciji, ko ste hoteli na kavču uporabljati telefon ali laptop, hkrati pa ga polniti, a v bližini niste imeli nobene vtičnice? Ta problem lahko rešite s sistemom vtičnic, ki je ne le narejen tako, da ima vtičnice tako zgoraj, kot spodaj in ob straneh, ampak ga lahko tudi preobrnete. Dobite ga za 16 evrov na Amazonu.

Foto: Amazon

19. Sponka za vrečo

Ni vam več treba izgubljati časa z zavezovanjem in odvezovanjem vrečk, v katere ste shranili živila. Sponko Good grips lahko za 8 evrov najdete na Amazonu .

Foto: Amazon

20. Odstranjevalec lepila in nalepk

Odstranjevalec bo poskrbel, da v sekundi odstranite varnostne in ostale nalepke z vaših aparatov, prav tako pa se boste lahko znebili žvečilnih gumijev, nalepljenih na površine. Izbriše tudi barvice, za 18 evrov ga lahko dobite na Amazonu.

Foto: amazon

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!