fbpx

2024 bo leto Lesenega Zmaja: ti prinaša denar, ljubezen in srečo?!

Leto Lesenega Zmaja

2024 bo leto Lesenega Zmaja
Foto: pexels / Diego F. Parra

2024 bo leto Lesenega Zmajaj, ki je najbolj vitalno bitje kitajskega zodiaka: leto 2024 bo resnično zaznamoval. Odkrijte, kaj prinaša to mistično znamenje vsem, ki so rojeni v tem letu. Ter seveda vsem ostalim, ki ga bomo doživljali prav posebaj!

Leseni Zmaj – bitje polno skrivnosti in energije. Po kitajskem horoskopu je 2024 leto Lesenega Zmaja, kar pomeni, da prihaja čas za vse, ki so rojeni pod tem močnim znamenjem. Glede na kitajsko astrologijo, vsako leto predstavlja določeno žival, in Zmaj je eden od najbolj vitalnih znakov.

Znani po svoji ustvarjalnosti in radovednosti, Leseni Zmaji radi raziskujejo in se odpravljajo na različne poti v življenju. To jih dela odprte in liberalne. Leta 2024, ki se začne 10. februarja in traja do 28. januarja 2025, bo zaznamovala energija tega znaka. Če želiš izvedeti, kaj za trvoje znamenje znemanje kitajskega horoskopa se premakni na konec tega prispevka.

Leseni Zmaji so znani po svoji motivaciji in usmerjenosti v kariero. Njihove ambicije so visoke, ideje pa pogosto revolucionarne. Za razliko od drugih Zmajev, ki veljajo za ponosne in arogantne, Leseni Zmaj izstopa po svoji skromnosti. Kljub svojemu vodilnemu položaju se radi obkrožijo z zaupanja vrednimi svetovalci.

Ko Leseni Zmaj vstopi v prostor, pritegne pozornost. Njihova moč in uspeh sta nesporna, celo v tveganih poslovnih podvigih. Njihov mitični čar je preprosto osupljiv!

Kdaj so rojeni Leseni zmaji?!

Leseni Zmaji so rojeni v letih, ki so del 60-letnega cikla v kitajski astrologiji, specifično v letih, ki so povezana z elementom lesa in zodiakalnim znakom Zmaja. Primeri takšnih let so 1964 in 2024. Torej, vsakih 60 let se pojavi leto Lesenega Zmaja v kitajskem zodiaku. Na primer, naslednjič po letu 2024 bo leto Lesenega Zmaja ponovno nastopilo leta 2084.

2024 bo leto Lesenega Zmaja
Foto: Pexels / Eva Bronzini

Vrline in slabosti

Leseni Zmaji so živahni in polni entuziazma, z lahkoto očarajo vsak družbeni krog. So hitri pri izkoriščanju priložnosti in se ne ustrašijo težav. So perfekcionisti in skrivnostno srečni, vedno vzdržujejo visoke standarde, ki si jih zastavijo.

Na drugi strani pa velika ambicioznost in duhovitost prinašata občutek samozadostnosti, kar vpliva na njihove osebne odnose. V ljubezni so strastni, a njihova strast hitro izzveni. Pogosto ostanejo sami, saj so preveč zaposleni s svojim svetom.

Najbolj kompatibilni znaki za Lesenega Zmaja so Opica, Podgana, Kača in Petelin. Nasprotno pa se z znaki, kot so Pes, Zajec, Volk in Ovca, ne razumejo najbolje.

Kariera

Leseni Zmaji so po naravi voditelji, izstopajo v karieri in so vedno v središču pozornosti. So iznajdljivi in iskreni, odlično se znajdejo v vlogah, kjer lahko uresničujejo svoje ideje. Njihov agresiven pristop je ključ do uspeha, a hkrati ovira osebni razvoj.

Foto: envato elements

Zdravje

Leseni Zmaji so močni in uravnoteženi, a zaradi prevelike osredotočenosti na delo lahko zanemarjajo svoje zdravje. Redna vadba in meditacija sta ključna za ohranjanje zdravja.

Srečna stvari, na katere moramo biti pozorni v letu Lesenega zmaja – 2024 bo leto Lesenega Zmaja

 • Številke: 1, 3, 6, 7, 8, 9
 • Barve: Zlata, srebrna in siva
 • Cvetje: Krvavo srce, sivka in hijacinta
 • Smeri: Zahod, sever, severozahod

Nesrečne stvari

 • Številke: 3, 9
 • Barve: Zelena, črna, rdeča, vijolična
 • Smeri: Jugovzhod

Leseni Zmaj je resnično fascinantno bitje, ki s svojo močjo in karizmo osvaja svet. Če ste rojeni v letu Lesenega Zmaja, je to vaše leto, da zablestite v vsej svoji veličini!

2024 bo leto Lesenega Zmaja
Foto: Pexels / Balint Varga

Kaj vsem znamenjem kitaskega horoskopa prinaša leto – 2024 bo leto Lesenega Zmaja

Leto 2024, ki je v znamenju Lesenega Zmaja, prinaša različne vplive na posamezna znamenja kitajskega horoskopa. Leseni Zmaj simbolizira rast, ambicijo in moč, zato bo to leto verjetno polno priložnosti za rast in razvoj na različnih področjih življenja. Spodaj so predvideni vplivi Lesenega Zmaja na vsako od dvanajstih znamenj:

 1. Podgana: Podgane bodo morda doživele leto polno izzivov, a tudi priložnosti za finančni uspeh in karierno napredovanje. Pomembno bo vzdrževati fleksibilnost in odprtost za nove ideje.
 2. Bivol: Za Bivole bo leto 2024 leto stabilnosti in postopnega napredka. Delo, ki so ga začeli v preteklosti, se lahko začne obrestovati.
 3. Tiger: Tigri bodo morda doživeli leto polno energije in dinamičnosti. To je lahko ugoden čas za začetek novih projektov ali sprejemanje pogumnih odločitev.
 4. Zajec: Za Zajce bo leto 2024 morda malo bolj napeto, saj Zmajeva energija prinaša spremembe. Zajci se bodo morali prilagoditi in biti prožni.
 5. Zmaj: Leseni Zmaj bo za Zmaje leto moči in samozavesti. To je lahko njihovo leto, polno osebnega in profesionalnega razvoja.
 6. Kača: Kače bodo morda našle leto 2024 kot čas za globoko introspekcijo in duhovni razvoj. Dobre možnosti za finančni uspeh.
 7. Konj: Konji bodo morda doživeli leto polno družbenih interakcij in mreženja. To je lahko ugodno leto za izgradnjo novih poslovnih in osebnih odnosov.
 8. Koza: Za Koze bo leto 2024 morda prineslo nekaj izzivov, a tudi možnosti za ustvarjalni in čustveni razvoj. Pomembno bo najti ravnovesje med delom in osebnim življenjem.
 9. Opica: Opice bodo morda doživele leto polno presenečenj in priložnosti za učenje. Dobra leta za inovacije in eksperimentiranje.
 10. Petelin: Petelini lahko pričakujejo leto 2024 kot čas za trdo delo in predanost, ki se bo na koncu obrestovala. Dobre možnosti za karierno rast.
 11. Pes: Psi bodo morda našli leto 2024 kot čas za premislek in osredotočenost na osebne cilje. Pomembno bo vzdrževati jasno vizijo in biti dosledni.
 12. Svinja: Za Svinje bo leto 2024 morda prineslo mešane rezultate. Sreča in izzivi se bodo verjetno prepletali, zato bo pomembno ohranjati pozitivno naravnanost in biti odprti za nove možnosti.

Splošno gledano, leto Lesenega Zmaja prinaša energijo rasti in transformacije, ki lahko vpliva na vsa znamenja na različne načine. Pomembno bo biti prilagodljiv in odprt za spremembe, saj lahko leto 2024 prinese pomembne priložnosti za osebni in profesionalni razvoj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.