fbpx

#214 – City Magazine – November 2016

Če je City prejšnji mesec praznoval že 12. rojstni dan, se v tem mesecu podaja na novo pot samoraziskovanja. Skupaj z ekipo namreč raziskujemo in počasi preoblikujemo vaš medij za našo skupno prihodnost.

Korake bomo delali počasi. Najprej smo nekoliko osvežili dizajn tiskane izdaje Cityja, ki ji sledi prenova spletnega mesta in objava posebne aplikacije za digitalno branje. Po novem letu načrtujemo resnejšo vsebinsko prenovo našega medija, ki bo dobil kar nekaj novih ostrih jezikov, ki bodo na urbani sceni hoteli in želeli ustvariti nov val urbane progresivnosti. Takšne, ki smo jo dolgo časa pogrešali in jo v tovrstni publikaciji vsekakor potrebujemo, tudi zato, da vi – naši bralci – dobite dodano vrednost. City se tako v letu 2017 podaja na novo pot, na kateri želi preseči svoje dosedanje okvire in tako bralcem kot oglaševalcem, ki omogočajo obstoj brezplačnika, ponuditi odlično urbano mestno revijo. Takšno, ki jo boste z veseljem prijeli v roke in si vzeli čas le zase. Ob kavi, na sončku, kavču, avtobusu, delovnem mestu … Takšno revijo, katere papir bo dišal po pristni tiskarski barvi, hkrati pa ne boste imeli slabe vesti, saj bo City natisnjen na eko brezlesnem papirju in tako ekološko izjemno neoporečen.

Tudi to nam je pomembno. Za našo in vašo prihodnost!_

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.