fbpx

#244 – CITY MAGAZINE

Dandanes so smučišča razvejani konglomerati najrazličnejših objektov, storitev in ponudb. Obdali smo jih z luksuznimi apartmaji, z dragimi, a pogosto povprečnimi restavracijami, prekrili smo jih s spletnimi kamerami in kočami, ki spominjajo na skrivališča zlobcev iz filmov Jamesa Bonda ... In najhuje, dovolili smo, da so se cene smučarskih vozovnic povzpele strmo v nebo, na preko oderuških 100 evrov na dan.

A na drugi strani te sodobne infrastrukture še vedno lahko doživimo svež zrak, modro nebo, drsenje po kristalni sneženi površini, skok v puhast sneg, ko za trenutek izgubimo tla pod nogami, pogovore, ki se lahko zgodijo samo na sedežnici, med zamrznjenimi drevesi, nekje med oblaki … Zaradi tega je preprosto vredno skozi vso logistiko in gnečo. Sonce bodo morda zakrili oblaki, veter bo neizprosen … A nič od tega ni pomembno, dokler nam je udobno in smo v dobri družbi. To so tiste male radosti vsakega med nami, ki zares uživa na belih strminah, bodisi na deski, na turnih smučeh, na saneh …

Prav zato tokratno revijo odpiramo z najboljšimi avstrijskimi destinacijami za smučanje za družine in z nekaj dodatki za vse deskarje na snegu. Popeljemo vas po novi modni kolekciji PUMA x Lagerfeld, ki obuja modno ikono. Ker se zavedamo, da sta lahko jesen in zima do naše kože še kako neizprosna, smo za vas izbrali nekaj dodatkov za domači SPA. Pogledali smo, kaj so nam pripravili na Ljubljanskem tednu mode in v duhu gurmanskega novembra pobrskali za eko vinarji, ki pridelujejo drugačna, a izjemno kakovostna vina. To pa še ni vse: pripravili smo celo taktične ure za vse, ki si želite zbežati stran od tega ponorelega sveta in se v celoti prepustiti naravi! Več odličnih vsebin vas čaka v nadaljevanju in pa seveda na citymagazine.si, kjer lahko vsak dan najdete kaj zase.

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!