fbpx

Mojstri poljubov: 3 astrološka znamenja, ki se najbolj strastno poljubljajo

Na svetu je malo boljših izkušenj od dobrega, strastnega poljuba. Dober poljub pa ni funkcija enega posameznika temveč interakcija med dvema človekoma. Vseeno pa je tehnika poljubljana nekaj, kar po mnenju astrologije ni zvito iz trte. V spodnjem članku vam predstavljamo astrološka znamenja, ki se najboljše poljubljajo.

Tu predstavljamo 3 astrološka znamenja, ki se najboljše poljubljajo. Čeprav se poljub zgodi med dvema osebama, pa imajo ta astrološka znamenja menda najboljše predispozicije, da je poljub z njimi naravnost nebeška izkušnja.

Ribi

Ribe so najbolj nežne in čuteče izmed vseh astroloških znamenj. To jih neizogibno naredi osebe, ki se izjemno dobro poljubljajo. Znajo se uskladiti z drugo osebo, hkrati pa do vsakega poljuba pristopijo z izjemnim zanimanjem in odprtostjo. Pri poljubljanju so hkrati popolnoma prisotne in hkrati v stiku z nečim transcendentalnim.

Nihče se ne poljublja bolj nežno kot ribe.
Nihče se ne poljublja bolj nežno kot ribe.

Strelec

Strelci so svobodne duše in to se odraža tudi v načinu njihovega poljubljanja. Vsakič, ko poljubite strelca, je izkušnja nekoliko drugačna. Poleg tega se strelci ne bojijo  neznanega, kar jih pogosto pelje v zelo zanimive dogodivščine.

Rak

Raki znajo osvajati in osovjiti. Hkrati pa so izjemno topli, varni in naravnost ljubki, zato se jim je nemogoče upirati za dolgo časa. Njihovi poljubi so strastni in ljubeči, drzni in domači.

Rak se poljublja zelo strastno.
Rak se poljublja zelo strastno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!