fbpx

3 Feng Shui nasveti, s katerimi boste privabili ljubezen v svoje življenje

Foto: Devon Divine / Unsplash

Ljubezen je tisto, kar vsi potrebujemo, za kar si vsi prizadevamo in kar upamo. Filozofi pravijo, da premika svet, mi pa vas sprašujemo, ali premika vaš svet?

Če nimate sreče pri izbiri partnerja in imate občutek, nikakor ne najdete svoje druge polovice, vam morda pomagajo spodnji nasveti. Feng Shui daje 3 odlične nasvete, ki pritegnejo ljubezen.

Preizkusite, kaj lahko izgubite poleg statusa, da ste samski.

via GIPHY

Preden uporabite te nasvete, učitelji Feng Shuija svetujejo, da morate najprej imeti radi sebe in skrbeti za svoje čustvene potrebe. Šele ko izpolnite te pogoje, lahko v domu ustvarite pozitivno energijo, ki bo pritegnila energijo ljubezni.

1. nasvet

Svojo sobo spremenite v prostor, ki bo izžareva pozitivno energijo in romantično vzdušje. V kateri postelji spite in kakšne barve so stene v sobi?

via GIPHY

Tudi če ste sami, okrasite spalni kotiček v barvah ljubezni za dve sobi. Energija nad posteljo mora biti močna in uravnotežena. Postavite nočne omarice na obe strani ali naredite lepo vzglavje.

2. nasvet

Kopalnico spremenite v oazo, ki bo pritegnila energijo ljubezni. Veliko ljudi ne posveča pozornosti kopalnici in je ne posebej dekorirajo. Vendar pa je po Feng Shuiju zelo pomembno, da je ta soba lepa in urejena, tako da blaginja in ljubezen vladata vašemu življenju.

via GIPHY

Kopalnico običajno uporabljamo za čiščenje telesa, pa tudi duše, kot trdijo učitelji Feng Shuija. Zato bo urejena kopalnica, prinesla dobro energijo v vaše telo in dušo. Če izžarevate pozitivno energijo, boste v svoje življenje lažje pritegnili sorodno dušo.

3. nasvet

Napolnite dom s podrobnostmi, ki po Feng Shuiju prinašajo srečo in blaginjo. Malenkosti vam bodo prinesle pozitivno energijo v vaš dom, s tem pa tudi v življenje.

via GIPHY

Romantična podoba, ki vzbuja ljubezen, rožnati kristali in rdeče sveče bodo pripomogli k pozitivnemu vzdušju, v katerem se boste počutili srečno, ljubljeno in varno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!