3 stavki, ki jih moraš vzeti resno, če jih slišiš od partnerja

Foto: Ba Tik na Pexels

V kolikor vaša ljubljena oseba izgovori enega od the stavkov, morate postati izjemno pozorni. Ti stavki so namreč največje svarilo, da vaš partner v vašem odnosu trpi.

Znaki, da lahko gre zveza po zlu in nekdo od vaju začne afero, so po eni strani številčni, po drugi strani pa jih je včasih težko opaziti – za začetek svetujemo, da ste pozorni na te 3 stavki, ki jih boste slišali, preden vas partner prevara.

Razlogi za afere so veliko kompleksnejši, kot se zdi zunanjemu opazovalcu. Ljudje s seboj nosimo zgodovino, hrepenenja, nezaceljene rane in skrite želje, ki v odnosu z drugim posameznikom dobijo nove oblike, odtenke in melodije. Ko gre kaj v življenju ali pa v zvezi narobe, se nekateri zatečejo po tolažbo k drugi osebi

Afero je težko predvideti, a obstajajo nekateri  opozorilni znaki, ki kažejo na to, da v zvezi nekaj ne deluje!

3 stavki, ki jih boste slišali, preden vas bo partner prevaral

Občutek imam, da me ne ceniš več.

S tem vam partner da jasno vedeti, da je nesrečen/-a. To seveda ne pomeni, da bo imel/-a nujno afero, a morda je vendarle čas, da se pogovorita, zakaj imata težave in kako lahko uravnata zvezo, da bosta oba srečna.

Zakaj si tako posesiven/-a.

via GIPHY

Čeprav se sploh ne obnašate posesivno, vas partner/-ka obtožuje tega vedenja. Eden izmed možnih razlogov je tudi ta, da se boji, saj v resnici nekaj skriva. Seveda pa gre včasih zgolj za to, da se počuti utesnjenega in potrebuje več prostora.

Nesrečen/-a sem.

via GIPHY

Ko smo ljudje zares nesrečni, in še posebej, če to traja dolgo časa, bomo začeli iskati izhod iz svoje nesreče. Če vam partner/-ka reče, da je nesrečen/-a in če to govori vedno pogosteje, ga/jo nekaj zagotovo muči. Kaj? Pogovorita se. Poskusita skupaj ugotoviti, kaj lahko spremenita v vajini zvezi, da bo za oba izpolnjujoča.

Opomba: Če vaš partner/-ka izreče te stavke, to ne pomeni, da ima afero. Ti stavki so zgolj opozorilni znaki, da je morda nekaj v vajini zvezi, kar potrebuje vajino pozornost. Če se težave ne rešijo sproti, po navadi pride do težav, ki sčasoma postajajo vedno večje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so očitni razlogi zakaj vas moški ne cenijo!