Nebesni koktajl: V svoj gin tonik od sedaj obvezno primešajte to sestavino

Foto: Jonathan Borba/ Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Vsi ljubitelji horoskopa, bodo tokrat prišli na svoj račun tudi pri pitju priljubljene pijače gin tonik. Če gre verjeti astrologom se tudi takšna mešanica dotika nebesnega znamenja, saj se ta lahko okrasi in pripravi glede na značaj, ki jo ima določeno nebesno znamenje.

Astrologinja in homeopatinja Ann-Louise Holland je razkrila, kateri dodatek je dejansko idealen za vaš nebesni koktajl. Zato hitro v nakup dodatkov za pripravo vašega najljubšega napitka.

Rak

Nihče toliko časa ne preživi doma, kot raki. Zato je njihov gin tonik najbolje okrasiti z vejico sivke. Rastlino sivka povezuje dom in domačnost.

Lev

Levi obožujejo poletje, sonce in toploto. Osvežilni citrusi se popolnoma ujemajo z njegovim najljubšim letnim časom, zato bo rezine grenivke, kot nalašč za okrasitev ali priokus osvežilne pijače.

Foto: Ruyan Ayten / Unsplash

Devica

Tudi ko pijejo, device mislijo na zdravje. Z dodatkom ingverja in mete bodo zadovoljile svoje brbončice, hkrati pa bodo poskrbele za bolj zdrav napitek.

Oven

Ovni so po naravi strastni, impulzivni in ognjeni. Ker imajo radi tudi močne začimbe, bo malo paprike jalapeno popoln dodatek k njihovemu koktajlu.

Bik

Biki so znani kot ljubitelji eksperimentiranja. Predvsem cenijo kakovostno, hranljivo in dragoceno hrano ter močne okuse. Zato jim bo rožmarin popolnoma ustrezal v mešanici pijače, saj bo le ta razvil edinstvene okuse.

Dvojčka

Dvojčki so privlačni in drzni. Glede na njihov značaj je seveda priporočljivo, da se gin tonik okrasi z dvema rdečima sočnima češnjama, saj je to simbol njihove dvojnosti.

Tehtnica – jagoda

Romantične in očarljive tehtnice imajo rade vse okoli sebe. Zato je primerno, da dodajo svojemu gin toniku okus jagode in ga prav tako okrasijo z njo. Jagoda je simbol popolnosti in sladkosti življenja.

Foto: Unsplash

Škorpijon

Škorpijoni so eno najbolj skrivnostnih zodiakalnih znamenj. Pritegnejo jih redke in drage stvari, v sadnem svetu pa je vsekakor slastna robida, ki ima pri obiranju tudi trnje. Zato le pozor, ko s škorpijonko nazdravite s koktaljom.

Strelec

Strelci so vedno odprti za vse možnosti in ne komplicirajo. Tanke rezine kumar so preprost dodatek k njihovemu ginu in toniku, ki ga bo preprosto osvežil.

Foto: Vlad Tchompalov / Unsplash

Kozorog

To nebesno znamenje na vse načine ceni tradicijo in so zvesti. Zato svoj gin in tonik popestrite s klasičnim dodatkom – pomarančno lupino.

Vodnar

Vodnar komaj čaka, da preizkusi nenavadne kombinacije, ki ne ustrezajo nikomur drugemu, kot samo njemu. Zato ne bo ni nič nenavadnega, če ga okrasite z rezino paradižnika.

Ribe

Ribe so zelo sanjave, se prepuščajo domišljiji in navdihu. Zato je za njih primeren dodatek užitnih rož, ki bo zadovoljilo romantično stran značaja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!