3 stvari, ki so strogo prepovedane vsaki ženski, ki je na lovu za potencialnim partnerjem!

Zadnjič posodobljeno: :

Tem trem stvarem se absolutno izogibajte!

To so navade, ki jih vaša samozavestna in seksi različica sebe res ne potrebuje!

Ne bodite lahke

Ko ste v baru ali klubu in opazite, da vas gleda čeden moški, se zavedajte, da tudi on preučuje situacijo in »skenira« vsakega v vaši družbi. Če je zrel, samozavesten fant in če ste mu všeč, bo sklenil, da ste dekle, ki ga je vredno spoznati in z vami začel pogovor. Če pa je fant, ki je le na lovu za dobro zabavo, ne bodite ena izmed tistih, za katero bo menil, da je pripravljena najhitreje sleči hlačke. Zato bodite vedno dostojanstvene in samozavestne, saj boste v nasprotnem primeru pritegnile povsem napačen tip moškega, kot si ga želite (razen če si res želite “one-night-stand”).

Ne pretvarjajte se, da vas ni mogoče osvojiti

Verjetno ste že slišale, da imajo fantje radi skrivnostne, neulovljive ženske in da se radi igrajo lovce, ki tečejo maraton, da bi dokazali, da so vredni vaše pozornosti. Da, res je, da je priporočljivo, da ne nasedete na njegovo prvo frazo, kljub temu pa ne rabite igrati ledene kraljice. Takšne stvari so relativno zanimive morda tam na koncu srednje šole, nikakor pa ne v odraslosti. Na vljuden način mu dajte vedeti, da ga želite bolje spoznati, da vam je všeč (če vam je res všeč).

Ne pretiravajte z analiziranjem

Skupaj sta na kosilu/večerji. Imata prijeten in zanimiv pogovor. Niste prepričani, ali je med vama kakšna iskra, ste pa prepričani, da se že dolgo niste z nikomer tako zanimivo pogovarjali. Vsekakor vaju nekaj povezuje. Ali pa je morda samo prijazen? Mogoče je takšen do vsake ženske … Govori tudi o intimnih, pomembnih in resnih stvareh, o katerih verjetno ne bi govoril z vsakim … Barva njegovega glasu je topla in dobrodušna. Morda zato manjkajo intenzivni pogledi … Kakorkoli že, razumeli ste! Brez takih analiz! Preprosto uživajte v vajinem skupnem času in če čutite, da je med vama povezava, se še posebej potrudite, da te misli popolnoma umaknete iz glave in se preprosto prepustite trenutku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
4 ovire, zaradi katerih v spolnosti ne uživaš toliko, kot bi lahko, in kako to rešiti