fbpx

30K4 – klubski festival v 5 dejanjih 2019: 30 let in trije tedni zabave

30K4 – klubski festival v 5 dejanjih 2019: 30 let in trije tedni zabave

Ikona ljubljanske, slovenske in srednjeevropske alter scene “štirka” praznuje jubilejno 30. obletnico, ki bo takšna, kot se spodobi – praznovanje, ki so ga poimenovali 30K4 – klubski festival v 5 dejanjih 2019, bo potekalo kar tri tedne, dogajanje pa je zastavljeno predvsem kot prikaz živega izvajanja elektronske glasbe. Za pestro dogajanje bo poskrbel tudi spremljevalni program, v okviru katerega bodo delavnice, jam session, zabava K4 ROZA, razstave fotografij in letakov, vinyl market, dan odprtih vrat in druženje z ustvarjalci.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Klub K4
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Ni podatka.

Klub K4 ima dolgo zgodovino, ki se je začela že sredi 80. let, ko je v tamkajšnjih prostorih delovalo veliko organizacij. Z letom 1989 se je klet na Kersnikovi 4 spremenila v prostor, ki je v treh desetletjih postal ikona ljubljanske, slovenske in srednjeevropske alter scene.

V 30. letih so v Klubu K4 gostili številne umetnike, pohvalijo se lahko tudi s priznanji in nagradami. Zakaj so najboljši, bodo dokazali na klubskem festivalu v 5 dejanjih 30K4, ki bo potekal kar tri tedne. 30K4 je zastavljen kot prikaz napredne usmerjenosti kluba, njegove funkcije izmenjave idej in znanj, inkubatorja domačih in tujih talentov ter prikazovalca globalnih smernic.

Klubski festival v 5 dejanjih s šestimi gosti iz petih držav je zgrajen predvsem na živem izvajanju elektronske glasbe, čemur bodo sledile tudi delavnice in jam session, prav na dan mladosti pa bo Klub K4 gostil tudi ikonično zabavo K4 ROZA.

Od spremljevalnega programa velja izpostaviti še retro razstavi fotografij in letakov, vinyl market, dan odprtih vrat in druženje z ustvarjalci. Pa glasba? Imena, kot so BJARKI, STINGRAY, CLASS iz skupine JAZZANOVA, LUIS MALON, DEEP 88 in AND.REA, so vam gotovo znana?

Dodatne Informacije

Več informacij:
klub-k4.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.