4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita

Morda nikoli še nista zares govorila o tem, ali si želita imeti otroke ali ne, ali pa sta o tej temi govorila kot o neskončno oddaljeni prihodnosti. Vendar pa čas beži in prej ali slej pride čas, ko je treba sprejeti takšno odločitev. Kako pa ugotoviti, ali si tvoj partner želi otroke? Tu so navedeni 4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita.

To so 4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita.

Opozarja te na simpatične mimoidoče otroke

Ali naenkrat tvoj partner kamorkoli gresta opazi otroke? V kinu, parku, trgovini, morda celo na nogometni tekmi? To je zagotovo en izmed znakov, da si morda želi imeti otroke.

Ves čas te opozarja na otroke
Ves čas te opozarja na otroke

Vse pogosteje načrtuje dolgoročne plane

Eden izmed znakov, da si želi partner s teboj otroke, je tudi to, da začne vse bolj pogosto sprejemati dolgoročne odločitve. Morda se je odločil za nakup skupnega stanovanja ali pa za najem kredita. Vse to morda vodi v smer ustvarjanja družine. Pogovorita se.

Pohvali te, da bi bila izjemna mama/izjemen oče

Če te partner pohvali, da bi bil po njegovem mnenju zelo dober starš, obstaja verjetnost, da premišljuje o tem, da bi enkrat skupaj ustvarila družino.

PREBERITE ŠE: Top 4 aplikacije za nosečnice

Jasno te vidi v vlogi starša
Jasno te vidi v vlogi starša

Vsi vajini prijatelji imajo otroke – in partner to zelo očitno opazi

Ali tvoj partner oziroma partnerica pogosto omenja, da imajo vsi vajini prijatelji otroke in kako lepo družinsko življenje živijo? Morda ti po tihem razkriva hrepenenje svoje duše. Najbolje je, če se o vajinih željah in načrtih odkrito pogovorita.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Počakaj, dokler nisi za nekoga edina in najboljša izbira