fbpx

To je 5 astroloških znamenj, ki so nagnjena v varanju in to odlično skrivajo!

Odlično skrivajo svoje varanje - to so posebna znamenja!

Foto: envato

Nekatera astrološka znamenja to nečednost počnejo lažje! Vse skupaj pa odlično prikrivajo!

Pri ugotavljanju nezvestobe vam lahko pomaga astrologija, saj po mnenju astrologov nekatera znamenja varajo pogosteje kakor druga. Nekatera pa varanje tudi zelo dobro skrivajo.

V astrologiji obstajajo tri skupine znamenj, ki jih opredeljujejo določene značilnosti( čustva, izražanje…). Kardinalni znaki (oven, rak, tehtnica in kozorog) so tisti, ki odreagirajo. Fiksni znaki (bik, lev, škorpijon in vodnar) radi ohranijo “status quo”, spremenljivi znaki (dvojčki, devica, strelec in ribi) pa so običajno zelo prilagodljivi.

Veliko bolj verjetno je, da bodo fiksni znaki zvestejši kakor ostali. To so znamenja, ki na splošno ne marajo sprememb. Ena od njihovih glavnih vlog v obstoju je namreč stabilnost.

Če želite astrologijo uporabiti kot vodilo, so tukaj astrološka znamenja, ki vas bodo najverjetneje prevarala in to tudi zelo dobro prikrila.

Oven

Mars v ovnu vzbuja akcijo, agresivnost in tudi seksualnost. Je znamenje, ki najpogosteje vara brez razmišljanja. Njegova impulzivnost in poželenje sta običajno močnejša od njihove presoje. Ovni ne prenesejo dolgočasja in iščejo pozornost. Nova oseba jim vzbuja adrenalin.

Trudili se bodo, da bi vse skupaj prikrili, a jim bo ob tem težko. Zaradi njihove nepotrpežljivosti se kaj hitro zgodi, da se izdajo. Sami ne bodo nikoli priznali prevare, a če jih boste pri tem ujeli, tega ne bodo zatajili.

via GIPHY

Dvojčka

Ljudje, rojeni v znamenju dvojčka, so eni izmed tistih, ki najpogosteje varajo. K temu jih vleče dvojnost njihovega znamenja in osebnosti. Za srečo rabijo raznolikost, svobodo in prilagodljivost. So družabni metulji, radi se družijo in komunicirajo z drugimi ljudmi. Njihova definicija zvestobe je najverjetneje drugačna kakor vaša.

Nikoli ne nameravajo varati, to se jim preprosto zgodi in poskušajo to na vse načine prikriti. Če jih ujamete na laži, vam bodo povedali, kar želite slišati, vendar ne bodite presenečeni, če vas bodo ponovno prevarali.

Tehtnica

Ravnovesje je pomemben del njihovega življenja. Če so nezvesti, je to zaradi tega, ker želijo dobiti in zapolniti tisto, za kar menijo, da ne dobijo od partnerja. Zaradi nezvestobe občutijo izjemno krivdo, a da bi ohranili mir, bodo naredili vse, da bi to prikrili. V tem sicer niso preveč uspešni in njihova nezvestoba je hitro razkrita.

Varanje bodo na začetku tudi zanikali, a ko jih boste soočili z dejstvi, bodo iskreni. Če jim boste dali vse, kar rabijo, vas nikoli ne bodo prevarali.

Škorpijon

Škorpijon je v bistvu eden najbolj zvestih partnerjev, a če pride do varanja, bo naredil vse, da to skrije in prikrije. Zakaj? Ker je varovanje skrivnosti v njegovi naravi. Če vara, je v ozadju običajno nekaj zelo bolečega (čustvene rane ali slab odnos). Pri skrivanju nezvestobe so zelo spretni in jih težko spregledate.

Škorpijoni običajno varajo, ko so v težavah, in ko preidejo to krizno situacijo, pridejo iz nje popolnoma spremenjeni. Nikoli več ne varajo in še bolj cenijo zvestobo.

via GIPHY

Ribi

Ribe so še en znak dvojnosti (poleg dvojčkov in devic). Simbolizirata jih dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh. Privlači jih tisto, kar je v nasprotju z njihovim obstoječim razmerjem. Ljudje v znamenju rib vedno vidijo, da je trava pri sosedu bolj zelena in radi se predajajo sanjarjenju.

Če so v svojem razmerju nezadovoljni, začnejo živeti v domišljijskem svetu in to lahko hitro privede do nezvestobe. Ker ne marajo konfliktov, bodo naredili vse, da bi prevaro skrili. Varanje ni v njihovi naravi. Dokler boste nežni in empatični do njih, vam bodo zvesti.

Čeprav astrologija pravi, da so ti astrološki znaki bolj nagnjeni k varanju, to še ne pomeni, da vas bo partner prevaral. Na to vpliva veliko drugih dejavnikov. Bodimo odkriti: vsak lahko vara in vsak je lahko zvest – ne glede na to, v katerem astrološkem znamenju je rojen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!