fbpx

5 frizur, ki so v trendu to poletje (2022)

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Poletje je končno tukaj in poleg brezskrbnih, vročih dni se lahko razveselimo tudi novih trendov, ki jih ta letni čas prinaša. Na področju frizur letos vladajo srednje dolgi lasje, torej pričeske, ki segajo približno do ramen. Za vas smo pripravili 5 idej za frizure, ki so v modi to poletje.

1. Elegantni lob

Če so v prejšnjih mesecih vladale predvsem sproščene, neukrotljive pričeske, se sedaj to nekoliko spreminja. Lob oz. daljši paž je frizura, ki bo vašemu videzu takoj dodala pridih elegance. Zanjo so značilni lasje enake dolžine, najlažje pa si jo boste uredili s pomočjo gela oz. spreja za lase.

2. Curtain bangs

Kaj pa, če želite s svojo frizuro ustvariti nekoliko bolj sproščen, a še vedno urejen videz? Potem je frizura “curtain bangs”, ki jo poznamo tudi pod imenom zavesasti frufru, kot ustvarjena za vas. V zadnjih mesecih je dosegla izjemno popularnost in nič ne kaže, da se bo to kmalu spremenilo.
Za to pričesko velja tudi, da je primerna za vse teksture las, na prelep način pa bo poudarila tudi vaše obrazne poteze.

3. Večplastni kodri

Ljubiteljice kodrov in tiste, ki imate naravno skodrane lase, se lahko razveselite: v trendu je tudi večplastna kodrasta frizura. Taka pričeska bo poskrbela za prav poseben videz, uredite pa si jo lahko tako na eleganten kot nekoliko bolj sproščen način.
Je odlična priložnost, da poudarite svoje naravne lase, če pa so vaši lasje ravni, predlagamo, da se zanjo odločite, če si želite spremembe.

4. Beach waves

Poleg kodrov so zopet v trendu tudi valoviti lasje oz. “beach waves”– frizura, ki je v modi prav vsako poletje. Morda so vam najbolj znani nekoliko daljši valoviti lasje, vendar pa vam zagotavljamo, da ta pričeska izgleda prelepo tudi, če vaši lasje segajo do ramen. Za to frizuro velja, da ustreza prav vsaki obliki obraza, ustvarite pa jo lahko kar sami s pomočjo spreja za lase, navijalk ali likalnika oz. kodralnika.
Letos so najbolj v trendu valoviti lasje tople blond oz svetlo rjave barve.

5. Blowout paž

Morda ste opazili, da poletni trendi na področju make-upa izhajajo iz 90. let in na področju frizur ni prav nič drugače. V modo se vrača klasični “blowout paž”, frizura, ki je najbolj značilna prav za to obdobje. Ta pričeska velja za eno najbolj elegantnih, popolna pa je predvsem za večerne sprehode in zabave.
“Blowout paž” je letos najbolj v trendu v svetlih odtenkih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!