fbpx

5 jasnih znakov, da partner vajine veze ne jemlje resno

Foto: Mikhail Nilov / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Zdrava zveza, v kateri se nam ni treba nenehno spraševati, ali naš partner čuti enako, je nekaj, o čemer sanjamo vsi. Vendar pa se včasih zgodi, da se znajdemo v situaciji, ki se od želene popolnoma razlikuje. Če imate občutek, da partner prihodnosti z vami ne vidi in vas ne ceni dovolj, se morete zavedati, da si zaslužite veliko več in da na vas čaka nekdo, ki vam bo to sposoben dati. Zato smo za vas pripravili 5 znakov, ki kažejo, da vas partner ne jemlje resno in da morate razmerje zapustiti.

1. Vajina komunikacija ostaja pri sporočilih

Da, v sodobnem svetu se še prehitro zgodi, da nam zmanjka časa za najbližje. Vendar pa to nikakor ni izgovor, če vaš partner sploh ne kaže interesa, da bi se z vami dobil in namesto tega ostaja pri SMS sporočilih. Ko nekoga cenimo in se z njim vidimo tudi v prihodnosti, se bomo potrudili, da bomo z njim preživeli čim več časa. Zato se nikakor ne zadovoljite s partnerjem, ki mu takšen način razmerja povsem odgovarja.

Nikar se ne zadovoljite le s sporočili Foto: Ivan Samkov / Pexels

2. Pošilja vam mešane signale

Se vam dogaja, da s partnerjem preživita dan ob načrtovanju skupne prihodnosti, nato pa kar naenkrat izgine in na vaša sporočila neha odgovarjati? To nikakor ni dober znak- zaslužite si nekoga, ki se bo za vas vedno pripravljen potruditi. Če se konstantno sprašujete, ali je vaš partner iskren pri planih, ki jih ustvarita skupaj, potem je čas, da se z njim pogovorite.

3. Ne ve, kaj pravzaprav hoče

Slab znak je tudi to, da partner konstantno spreminja svoje občutke glede vas in svojih pričakovanj. Če vam včasih govori, da si želi z vami preživeti vse življenje, nato pa se kar naenkrat premisli in zavzame stališče, da sta še mlada, da je še prezgodaj, da bi razmišljala o prihodnosti… to kaže, da vas in vašega časa ne jemlje resno.
Da, življenje je nepredvidljivo in nihče ne more vedeti, kam ga bo peljala pot, vendar pa si kljub temu zaslužite nekoga, ki v vas ne bo prebujal strahu, da bo zveze kmalu konec.

Zaslužite si nekoga, ob katerem boste mirni Foto: Pixabay / Pexels

4. Izogiba se jasnim načrtom

Še prelahko je nekomu reči, da se z njim vidimo v prihodnosti. Zato bodite ob takih izjavah pozorni, ali partner ustvarja jasne načrte ali pa ostaja pri praznih besedah.
Če se vam zdi, da se partner omembe skupnega bivanja, ustvarjanja družine,.. izogiba ali pa ga takšni načrti celo prestrašijo, to pač ni dober znak.

5. Ne vključuje vas v svojo družbo

V zvezi je povsem normalno, da vsak od vaju ohrani lastno identiteto in samostojnost, torej da vsakega trenutka ne preživita skupaj. Da, nič ni narobe, če se partner včasih s svojimi prijatelji druži brez vas, vendar pa pazite: če vam sploh ne predlaga, da bi vas predstavil svoji družbi, je to brez dvoma slab znak.
Če si želimo dolgotrajne zveze, bomo poskrbeli, da bomo partnerja karseda vključili v svoje življenje, in če vaš partner tega ne počne, so vaše skrbi upravičene.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!