fbpx

Modra ženska ni tista, ki veliko govori, pač pa tista, ki z molkom pove vse!

Foto: Steven Aguilar / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Modrost se prepozna po izkušnjah, čustveni zrelosti in sposobnosti dobre presoje določene situacije. Še zlasti pri ženskah igra pri slednji pomembno vlogo tudi intuicija.

Modrost je ena najpomembnejših vrlin v življenju. Kakšne so lastnosti modre ženske, bomo videli v nadaljevanju.

1. Ne boji se napak

Motiti se je normalno. Sedaj veste, kaj je prav in kaj ne. Naslednjič boste vedeli, kaj morate storiti. Včasih je napaka idealna priložnost, da obogatite sebe, svoj um in modrost.

via GIPHY

2. Posluša sebe in svoje želje

Je ženska, ki se zaveda svojih želja in potreb, je na dobri poti, da jih uresniči. Takšna ženska jasno določa svoje prioritete. Ima svoj seznam majhnih in velikih želja in jih je pripravljena izpolniti.

3. Spoštuje druge

Modra ženska je pripravljena spoznati in sprejeti ljudi, ki imajo različne poglede. Spoštuje svoje in tuje meje in prostor. Ve, da ima vsak pravico do svojega prepričanja in načina življenja, ki si ga želi.

via GIPHY

4. Ne ustvarja konfliktov, ampak jih rešuje

Iskala bo izhod iz določene situacije in ne bo ustvarjala dodatne napetosti. Poskuša najti konstruktivno rešitev, ki bo koristila obema stranema. To ne pomeni, da bo pred nekom sklonila glavo, ampak da na mnenja drugih ne vidi kot edino možnost, ampak ima svoje rešitve. Ne bo škodovala sebi ali drugim.

5. Drugim je pripravljena dati toliko, kolikor od njih prejme

Modra ženska zna povrniti dobro energijo. Enako prejme hvaležnost, pohvale, darila, kot jih je pripravljena dati. Je velikodušna in zna pohvaliti, se iskreno zahvaliti in pomagati.

via GIPHY

Modra ženska se zna prepustiti in zaupa toku življenja, da jo vodi po pravi poti in razume tudi tisto, kar je bilo zamolčano.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!