fbpx

Galboka Residence: hedonistična rezidenca na prelepem Lošinju

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Ob pogledu na prekrasne fotografije, boste lošinjsko oazo miru Galboka Residence, hitro lahko zamenjali za tropske počitnice na rajskem otoku.

Galboka Residence je edinstven koncept preživljanja oddiha, saj ne gre le za simpatičen sredozemski resort, obkrožen z dišečimi vrtovi in skrbno oblikovanim interjerjem. Prekrasna poletna rezidenca na otoku Lošinju nudi svojevrstno razvajanje v objemu neokrnjene narave, dišavnic in omamnega ozračja.

Rezidenca na prekrasnem kvarnerskem otoku ponuja 15 prostornih apartmajev, oblikovanih z mislijo na udobje in estetiko. Izbirate lahko med rezidencami z eno, dvema ali tremi spalnicami ter dupleksom, opremljenimi v nevtralnih tonih in v duhu Sredozemlja. Velike kraljeve postelje poskrbijo, da se ponoči brezskrbno zazibljete v spanec, k temu pa pripomorejo tudi udobne blazine. V sklopu apartmajev so zasnovane polno opremljene kuhinje, vse enote so tudi klimatizirane. Vsi apartmaji se lahko pohvalijo z velikimi terasami, ki se spogledujejo bodisi z morjem ali gorami.

Zunanji bazen, masažni bazen in bazen za otroke

Filozofija nastanitve sloni na želji, da bi se gostje počutili kot doma. V ta namen so v Galboka Residence oblikovali letno kuhinjo, ki se nahaja tik ob vrtu in v kateri lahko gostje pripravljajo obroke ter se družijo. Na voljo jim je tudi zelenjavni vrt, kjer si lahko postrežejo s svežo in lokalno zelenjavo. V sklopu rezidence se nahaja tudi ogrevan zunanji bazen, pa tudi masažni bazen in bazen za otroke. Ob bazenu je urejen senčni gazebo z vrsto blazin, ki zagotavljajo udoben počitek sredi dneva.

Če se naveličate poležavanj ob bazenu, si lahko izposodite SUP, kajak ali gorsko kolo. Prav tako v rezidenci na vašo željo organizirajo izlete z jadrnico, pomagajo pa vam tudi pri načrtovanju pohodniških izletov po otoku. Prav osebje je ena izmed glavnih komponent Galboka Residence, saj si izkušeni zaposleni prizadevajo, da bi vam omogočili nepozaben oddih v objemu lošinjske narave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!