5 najbolj kompatibilnih horoskopskih znamenj

Foto: Vera Arsic / Pexels

Za nekatere ljudi so nebesna znamenja pomembna pri iskanju ljubezni in potencialnega partnerja. Namreč ljubezen je razlog zaradi katerega se posvetujemo z astrologi, gledamo v karte in upoštevamo horoskopska znamenja.

V človeški naravi je, da verjamemo v usodno ljubezen oziroma da nam je nekdo tam zunaj usojen. Po raziskavi, ki je je izvedla MTV Insights, je bilo ugotovljeno, da kar 75 % mladostnikov dnevno preverja svoj horoskop in kar 66 % jih meni, da zvezde vplivajo na romantično združljivost dveh oseb. Skrivnost romantike in ljubezni tako obstaja v astrološkem ujemanju in je ta lahko zelo učinkovito orodje za združitev dveh oseb.

V človeški naravi je, da verjamemo v usodno ljubezen.
Foto: Christiana Rivers /Unsplash

Rak in Bik

Ponavadi gre za dobro kombinacijo. Kajti oba potrebujeta občutek varnosti in stabilnosti, oba sta ljubeča, vdana in strastna. Sta prijazni duši, ki cenita dom in varnost, zato jima lahko to razumevanje in njune lastnosti pomagata, da bo zveza prijetna in trdna.

Rak in Škorpijon

Škorpijon je rajska izbira za raka. Ker sta oba vodna znaka, se lahko dobro čustveno ujemata. Vse stvari močno čutita in nimata težav z izražanjem. Ljubezen med tema dvema znakoma bo vedno prisotna in ta strastna zveza se lahko razvije v popoln zakon.

Oven in Lev

Oven in Lev sta ognjena znaka in prav ta njun ogenj lahko deluje složno. Ker sta oba precej tekmovalna, bo Ovnov delež v zvezo doprinesel nočno odločnost za doseganje skupnih ciljev. V mnogih pogledih je lahko njun odnos idealen. Oven ne pozna strahu pred strastjo in trdega dela, Levova moč pa dopolni nemirni duh Ovnov.

Devica in Bik

Zelo verjetno, da njune energije določajo ljubezen na prvi pogled. Oba sta zemeljska znamenja, ki sta osredotočena na svoje cilje. Ker oba trdo delata za dosego ciljev je potrebno imeti ob sebi nekoga, ki bo temu tempu sledil.  Druži ju veliko skupnega, sta ljubitelja finančne varnosti, luksuznega življenja, ter fizičnega udobja.

Tehtnica in Dvojček

Kombinacija med Dvojčkom in Tehtnico je ena najboljših kombinacij, saj se privlačita zaradi istih razlogov. Oba sta očarljiva, elegantna, polna ljubezni in lepote in optimizma. Med Dvojčkom in Tehtnico je prisotna karizma, energičnost, združuje ju komunikativnost in iskrenost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Na ta preprost način boste v vajinem razmerju prižgali iskrico in spodbudili poželenje