fbpx

5 najboljših spletni strani za nakupovanje pohištva in dodatkov za dom

Foto: Unsplash/Collov Home Design

V zadnjih dveh letih se je nakupovanje v veliki meri preselilo na splet. Namesto, da pohajkujemo po trgovinah, z enim klikom izberemo novo obutev, plašč. Nič drugače ni niti v svetu pohištva, saj se je po raziskavah sodeč, tudi nakupovanje pohištva in dodatkov v veliki meri že preselilo na splet.

Izbira pravega pohištva zahteva svoj čas, premislek. Nič ni bolj udobnega in preudarnega, kot izbirati pohištvene kose, ki jih v stanovanju potrebujemo, kar iz domačega naslonjača. Nova sedežna garnitura ali jedilni stoli se nahajajo le klik stran, za to pa vam ni potrebno izgubljati časa med policami trgovin. Da bo vaša izbira še enostavnejša, predstavljamo pet super strani s pohištvom, ki omogočajo nakupovanje preko spleta.

Foto: Unsplash/Hanna Busing

Opomnik: Ker živimo v času, ki teži k okolju prijaznemu ravnanju, je prav, da izbiramo trajnostne in trpežne pohištvene kose. Če je le mogoče izberite lokalne ustvarjalce, dom pa dopolnite z različnimi dodatki iz spletnih trgovin.

Ikea

Spletna stran skandinavskega pohištvenega giganta sodi med najbolj obiskane na tem področju. Vse od prihoda Ikee v Ljubljano, pa lahko po spletu kupujemo tudi Slovenci. Številni so se sicer obregnili ob majhno izbiro izdelkov na slovenski spletni strani napram tujim, a kljub temu se verjetno strinjamo, da Ikeo oz. njeno spletno stran le redko zapustimo s prazno košarico.

Foto: Ikea

Connox

Connox je po mnenju številnih Evropejcev, ena najboljših spletnih strani za nakupovanje pohištva. Sploh če imate v mislih posebne oblikovalske kose in ne opremljate na »budget«. Na Connoxu namreč najdete številne dizajnerske klasike, vse od Vitre do Louisa Poulsena, najvišje kvalitete, temu primerna pa je tudi cena.

Foto: Conox

Anthropologie

Na spletni strani Anthropologie boste našli kopico dodatkov za popestritev vašega doma. Gre za oblikovalsko dovršene izdelke po dokaj dostopnih cenah, seveda pa se cenovni rang artiklov razlikuje. Anthropologie se lahko pohvali s številnimi trgovinami v Evropi in Ameriki, ki so postale sinonim za okusno opremljen interjer v trendu.

Foto: Anthropologie

Zara Home

Modni gigant v zadnjih letih vse bolj pridobiva tudi na prepoznavnosti interjer izdelkov, od nekoliko večjih pohištvenih kosov do dodatkov, tekstilij,… Z vsako sezono postrežejo s čudovitimi vzorci in barvnimi shemami, po katerih se pogosto zgledujejo tudi oblikovalci interjerja. Najbližja trgovina Zara Home se sicer nahaja v Zagrebu.

Foto: ZaraHome

H&M Home

Tudi H&M je v zadnjih letih uspel na trgu dobro usidrati svojo znamko Home. Večjega pohištva sicer tu ne bo ste našli, zato pa kar mrgoli tekstilij in dodatkov za dom. Od dišečih svečk, okvirjev, zanimivih vaz in posteljnine, pa vse do satenastih halij in igrač za najmlajše.

Foto: H&M Home

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!