fbpx

5 pravil prehranjevanja, ki se jih drži Sharon Stone in zato izgleda boje kot kadarkoli prej

Foto: instagram @sharonstone

Kako je lahko slavna igralka Sharon Stone videti bolje kot kdaj prej? Kaj je tisto, kar jo ohranja polno energije in vitalnosti? Poglejmo, katerih pravil prehranjevanja se drži!

Sharon Stone je znana po svoji neverjetni vzdržljivosti in energiji kljub življenjskim izzivom, ki jih je preživela. To si zagotavlja z načrtovanimi pravili prehranjevanja.


Izboljšanje njenega zdravja in počutja je postalo njen življenjski slog, in to se kaže v njenem odličnem videzu. Danes je bolj osredotočena na svoje zdravje kot kdaj prej in je postala vzornica mnogim. Odkrijte pet pravil prehranjevanja, ki jih je sprejela, da bi ostala polna življenja in energije.

5 pravil prehranjevanja Sharon Stone

1. Izbira zdravih obrokov pred predelano hrano

Sharon Stone se dosledno izogiba predelani hrani, ki je znana po visoki vsebnosti dodatkov, sladkorja, maščob in natrija. Čeprav morda občasno zadiši po čipsu ali hitri hrani, ve, da ta hrana nudi le prazne kalorije in ne koristi njenemu telesu.

2. Zelenjava na pari je zakon

Zelenjava je ključnega pomena za zdravo prehrano, polno vlaknin in pomembnih hranil. Sharon Stone obožuje dušeno zelenjavo, ki jo pogosto kombinira z belim lososom, piščančjimi prsmi na žaru ali pustimi zrezki. Poleg tega ima zelenjava nizko kalorično vrednost, a visoko napolni občutek sitosti.

Ne glede na to, ali si privoščite surovo zelenjavo, kuhano, pečeno ali v solatah, bodite pozorni na prelive. Sharon raje izbere enostavne prelive, kot sta oljčno olje in balzamični kis, namesto tistih z dodanimi sladkorji in kalorijami.

3. Beljakovine so ključne

Sharon Stone se zaveda pomena beljakovin v prehrani. Redno vključuje beljakovinske obroke, kot so piščanec, ribe in pusti zrezki. Beljakovine so bistvene za ohranjanje mišične mase, zagotavljajo energijo in pomagajo pri občutku sitosti, kar lahko olajša nadzor nad telesno težo.

4. Hidracija

Redno pitje vode je ključnega pomena za hidrirano in zdravo kožo. Sharon Stone pazi, da pije dovolj vode čez ves dan, kar ji pomaga ohranjati mladostni sijaj kože. Priporočljivo je, da spijete vsaj osem kozarcev vode na dan, a še več, če ste fizično aktivni ali v vročem okolju.

5. Pametna izbira maščob

Zaveda se razlike med dobrimi in slabimi maščobami. Raje izbere zdrave maščobe, kot so tiste v avokadu, oreščkih, olivnem olju in mastnih ribah. Te maščobe so koristne za srce, hkrati pa prispevajo k zdravemu videzu kože.

S temi petimi prehranjevalnimi navadami je ohranila svojo vitalnost in je videti bolje kot kdaj prej. Pokazala je, da ni nikoli prepozno, da začnete skrbeti za svoje zdravje in počutje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.