fbpx

The Wonderful Story of Henry Sugar (2023): Wes Anderson se vrača z zvezdniško zasedbo

The Wonderful Story of Henry Sugar (2023)
Foto: Netflix
Zadnjič posodobljeno:

Ko se guru, ki vidi brez oči, sreča z bogatim moškim, ki želi to izkoristiti za goljufanje pri igrah na srečo.

Od ustvarjalca ‘Asteroid City’ prihaja nov kratek film, ki obljublja čarobno pustolovščino, polno humorja in ironije.

Ljubitelji filma, pozor! Wes Anderson, ki nas je že navdušil s svojim edinstvenim pristopom k znanstveni fantastiki v ‘Asteroid City‘, se vrača na velika platna s kratkim filmom, ki temelji na delu priljubljenega avtorja Roalda Dahla.

Wes Anderson je znan po svojem edinstvenem vizualnem slogu in pripovedovanju zgodb, je znova udaril. Tokrat se je lotil adaptacije zgodbe Roalda Dahla, “The Wonderful Story of Henry Sugar“. To ni prvič, da se Anderson spogleduje z delom Dahla. Že prej nas je očaral z animiranim filmom “Fantastic Mr. Fox”.

Zgodba sledi bogatemu moškemu, Henryju Sugarju, ki je popolnoma očaran nad gurujevo sposobnostjo, da vidi brez uporabe oči. Seveda, kot vsak pravi poslovnež, Henry vidi priložnost za zaslužek in želi to sposobnost izkoristiti za goljufanje pri igrah na srečo.

Če vas zgodba še ni prepričala, vas bo zagotovo zasedba. Film se ponaša z zvezdniško ekipo, v kateri najdemo imena, kot so Ralph Fiennes, Benedict Cumberbatch, Dev Patel, Ben Kingsley in Richard Ayoade.

Film “Čudovita zgodba o Henryju Sugarju” bo premiero doživel v izbranih kinematografih 20. septembra, na platformi Netflix pa bo na voljo 27. septembra. Če ste ljubitelj Andersonovih del ali pa preprosto iščete kratek film, ki vas bo popeljal v čarobni svet Roalda Dahla, je to film, ki si ga morate ogledati.

Za tiste, ki še vedno dvomijo, naj dodamo, da je film na IMDb prejel oceno 7.0. Torej, pripravite se na 37 minut čiste magije, humorja in seveda, tipičnega Andersonovega šarma.

Wes Anderson nas je znova navdušil s svojo edinstveno vizijo in pripovedovalskimi sposobnostmi. “Čudovita zgodba o Henryju Sugarju” je popoln film za vse, ki iščejo nekaj svežega, zabavnega in seveda, čarobnega. Ne zamudite ga!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.