5 znakov, ki jasno kažejo, da je vajine zveze konec

Foto: Dziana Hasanbekava / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Se spomnite tistega občutka, ko veste, da je nekaj narobe, pa ne veste kaj? Slutite, da nekaj ni ok. Vsi smo že bili v takšni situaciji, ko smo nekje globoko v sebi čutili, da je nekaj narobe. Znova in znova smo preučevali besede, sporočila in dejanja partnerja in v njih iskali odgovore na neizgovorjena vprašanja.

Molčimo in čakamo, upamo, da se motimo, ampak tisti občutek se redkokdaj zmoti.

Zdi se vam, da se vrtite v krogu in da so dvomi in nezadovoljstvo sestavni del vašega življenja. Prenehajte. Soočite se z dvomi. Čas je, da naredite pomembne premike v partnerski zvezi.

Dvomi in obsesivna čustva vodijo do uničenja ne samo v partnerskih odnosih, ampak vas ovirajo ​​na vseh področjih življenja. Bodite iskreni do sebe in končajte odnos, ki nima perspektive.

Razkrivamo vam pet znakov, ki kažejo na to, da bi se vajina zveza morala že zdavnaj končati.

1. Ne pogovarjata se

Se spomnite dolgih pogovorov v začetku zveze? Seveda, kajne? Ko v razmerju ni več začetne radovednosti, med nekaterimi partnerji ne ostane več veliko besed. Če vse več časa preživite v naslonjaču, pred televizijo ali zunaj hiše – brez zaupnih in globljih pogovorov, se vprašajte, ali je potreba bo medsebojni bližini med vama izginila.

2. Preživita veliko časa ločeno

Tu ne mislimo na vsakodnevne obveznosti, temveč na prosti čas, ki ga izbereta vsak zase. Je za vas ali vašega partnerja postalo zabavnejše preživljanje časa s prijatelji ali ukvarjanje s športom? Očitno je, da bežite pred monotonim vsakdanjikom.

3. Stvari, ki so bile včasih privlačne, vas sedaj odbijajo

Ne pravijo brez razloga, da napake, v katere se zaljubite, s časom postanejo tisto, kar vas najbolj draži.

Ko ni več skupnih trenutkov, le tišina. Odidi! Foto: Cottonbro /Pexels

V nestabilnih odnosih je lahko vsak stavek, beseda sprožilec prepira epskih razsežnosti. Še posebej, če ste po značaju nezdružljivi in ​​ste izgubili voljo do dela na zvezi in kompromisov.

4. Uporabljate izgovore in opravičila

Sebe ali partnerja ste ujeli pri zelo inovativnih izgovorih za čas, ki ga ne preživite skupaj – za načrte, ki niso bili uresničeni, datume, ki ste jih pozabili? Vsi vemo, da so izgovori zelo pogosto signal, da drug drugemu nista več prioriteta.

5. Opazili ste, da ste srečnejši, ko partnerja ni zraven vas

Občutek olajšanja, ko ostanete sami, je opozorilni znak, da je v vaši zvezi nekaj zelo narobe. Partner bi moral biti nekdo, ki bo prispeval k temu, da se boste počutili bolje. Ne, da vas bo iz dneva v dan spravljal v slabo voljo.

Sledite temu občutku, dajte si prostor in ne bojte se osamljenosti, temveč slabega odnosa, ki vam lahko uniči leta in leta življenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!